pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
30.12.2020.

CELEBRATING INNOVATION WITH ADIDAS ZX 2K BOOST

Danas, draga moja sneaker zajednico, pričamo o performansama. Da li ste i vi uzbuđeni? Znam da ja jesam ili je bar štreber u meni uzbuđen. Tokom ovih blagdanskih dana slavimo inovacije, dugu povijest proizvodnje tenisica i performanse koje daju dodatnu snagu ovom pokretu. Došlo je vrijeme da izvedemo ove prelijepe adidas ZX 2K Boost u šetnju.


 

ZX series su prvi put izrađene 1984. godine, kada ih je brand adidas lansirao kao kolekciju tenisica dizajniranih za sve tipove i nivoe trčanja. ZX franšizu predvodili su Jacques Chassaing i Markus Thaler, koji su svoje napore usredotočili na dva glavna pravca – trening i natjecateljske modele.

 

 

Adidas ZX 2K Boost predstavlja utjelovljenje skoro 40 godina uspješnog dizajna usmjerenog na performanse, konačno spojenog iskustvom i preciznošću. Gornjište je u potpunosti izrađeno od mrežice i pruža lagan osjećaj, dok istovremeno fiksira stopalo i pruža mu stabilnost. Potplat je sastavljen od TPU ojačane pete i veoma mekog Boost srednjeg potplata. Adidas ZX 2K Boost pruža udobnost tokom cijelog dana i zaista blista kako god je nosite.


 

Uz mnoštvo kombinacija boja dostupnih u Buzz trgovinama i online, sigurno ćete pronaći jednu koja odgovara vašem stilu. Za ovu priču odabrao sam crni Trefoil outfit, koji je kombinacija donjeg dijela trenerki i hoodie s kapuljačom. Neustrašive boje tenisica ističu se na suptilan način i veoma lijepo zaokružuju cjelokupan hi-tech look.

 

Hvala vam što ste danas ovdje sa mnom. Do sljedećeg puta želim vam sretne praznike i neka nas naredna godina učini još jačom zajednicom.

 

Stay safe and creative!

 

Ciprian Ciulei

Slični članci