pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
28.04.2021.

ADIDAS LOVESTORY

Ćao ljudi!

Nadam se da ste svi dobro i da uživate u proljetnim danima kao ja. Pored lijepog vremena ja uživam i noseći jedan od mojih omiljenih modela tenisica, legendarne Adidas Superstar! Još od svog nastanka 70tih godina prošlog vijeka pa sve do danas ova silueta je omiljeni model velikog broja sportaša, umjetnika, muzičara i glumaca upravo zbog toga što je lako uklopljiva u različite lične stilove pojedinaca.

Ova ikona se godinama nalazi u mom ormariću za cipele, pa čak i u ormariću za cipele mojih roditelja. Može se istovremeno vidjeti na više različitih tipova ljudi, različitih generacija i stilova, u različitim prilikama. Njen vanvremenski izgled se godinama ne mijenja. Do sada sam imala više različitih faza odijevanja i modnog izražavanja a one su me pratile u svakoj od njih i uvijek sam se osjećala posebno u Adidas Superstaru.

Nosila sam ih na sve moguće odjevne kombinacije u različitim bojama, a ovu sezonu odlučila sam se za bijelu boju sa tri kultne crne linije. Ono što ovaj model čini posebnim i što ga razlikuje od ostalih bijelih Superstar modela jeste mali detalj - crni outline Adidas logotipa i srce kao dokaz ljubavi prema ovom brendu. Detalj sa srcem se nalazi na bočnim stranama tenisica, dok gumena školjka na prednjem dijelu ostaje ne promijenjeni zaštitni znak i ovog Superstar modela.

Iako sam danas odjevena u jednobojnu simple Adidas trenerku, osjećala sam se elegantno i moćno noseći Adidas Superstar. Ova neutralna kombinacija bijele i crne boje lako se kombinira sa svim odjevnim komadima u mojoj garderobi i vrhunac je svakog mog stylinga.

Kompletna kombinacija koju nosim na sebi je dostupna u Buzz poslovnicama kao i online.

Šaljem vam mnogo pozdrava do sljedećeg čitanja!

@ina_cano

 

Slični članci