pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
05.05.2021.

STAN SMITH IS MY ECO-FRIENDLY SPRING FAVORITE

Bok ekipa, Antonia je!

Ovaj put javljam vam se inspirirana, u proljetnom raspoloženju, s bezvremenskim dizajnom jedinstvene siluete koju ćete prepoznati na prvi pogled.

Za ovu blog priču odlučila sam obuti Stan Smith tenisice koje će biti hit ove godine!

U siječnju 2021. godine objavljeno je da adidas Originals ulazi u novu eru - eru ekološke svijesti. Zato su Stan Smith tenisice dobile novi izgled, zbog jednog cilja - pomoći u okončanju plastičnog otpada.

Izgled novog Stan Smith modela vizualno je ostao nepromijenjen. Ono što se promijenilo je sastav - izrađene su od recikliranih materijala, a cijeli dizajn inspiriran je planetom Zemljom, uključujući detalje koji se tako savršeno ističu na tenisici i unatoč udobnosti i kultnom izgledu, dijele vrlo važnu poruku.

Ovaj put sam ih odlučila nositi na jedno od svojih omiljenih mjesta u ovo doba godine, a to je gradski park. U ovim proljetnim danima, kada nas vrijeme i priroda privuku da izađemo na otvoreno, očigledan izbor je otići u šetnju u novim Stan Smith tenisicama koje nas podsjećaju zašto trebamo sačuvati okoliš i podići ekološku svijest.

Razlozi zbog kojih mi je ovaj model jedan od najdražih ove sezone su očiti i veselim se toplim proljetnim danima kako bih ih nosila s casual outfitima. Kako biste ih kombinirali i gdje biste vi nosili kultne tenisice Stan Smith?

Čekamo vaše odjevne kombinacije, a do tada uživajte u sunčanim danima u prirodi i ponosno hodajte u svojim Buzz tenisicama.

 

Ovi modeli mogu se naći u svim Buzz trgovinama ili ih možete naručiti online.

 

Do sljedećeg susreta, želim vam svima puno zdravlja i ljubavi,

Antonia

Slični članci