pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
02.06.2021.

DORA IN FILA

Hej, ekipo! Pravo je vrijeme da vam prenesem utiske o novoj Buzz kolekciji i mojim favoritima uz koje ljetni vibe itekako počinjem osjećati. Road trip s društvom, stil devedesetih i retro style vode do novih  „FILA DISRUPTOR P LOW WMN“ tenisica.

 

 

Model koji nose generacije i generacije iza nas, jedan je od najupečatljivijih u svijetu. Jednostavan dizajn, sa savršenim sitnim detaljima, kao i veliki zabavan potplat,  daju slobodu da tenisice kombinirate uz različite outfite u mnogim prilikama. Ako ste se kao i ja zaželjele haljina, jakih boja, šarenih detalja i šešira,  FILA DISRUPTOR je pravi izbor – bez razmišljanja! Vjerujte mi, one će sve ostaviti bez daha.

 

 

Moderne i kul, „FILA DISRUPTOR P LOW WMN“ tenisice spremne su da vas prate u ludim avanturama i definitivno ih morate imati u svojoj kolekciji. Ja, kao neko tko slovi za ‘kraljicu ležernosti’, udobnost stavljam na prvo mjesto, naročito prilikom putovanja i chill trenutaka s društvom. Mogu vam obećati da vas ove tenisice neće iznevjeriti.

 

 

Do sljedeće priče vam šaljem puno pozdrava i poljubaca!

P.S. „FILA DISRUPTOR P LOW WMN“ model možete pronaći u našim trgovinama i online.

 

@ivanavujoseviic

Slični članci