pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
10.05.2017.

Pick me, Pick me!

Da budem iskren, kada sam ih prvi puta ugledao u trgovini zaista nisam bio impresioniran. Ne zato što nisu dobre, naprotiv, već definitivno to nije bila tenisica za koju bih se ja osobno uhvatio. Međutim…


Koliko puta ste uhvatili sebe s mislima tipa: „Možda ovo nije za mene, možda nije moj stil!“. Ali tko ne riskira, taj ne profitira! Šalu na stranu, ovog sam puta sebe stavio na test i htio iskočiti iz svoje zone što se tenisica tiče. Tko me prati na Instagramu, bio je uključen na neki način u odabir tenisice za ovaj blog post. Beskrajno sam zahvalan svima na komentarima i odgovorima, ali jedan komentar je bio posebno zanimljiv: „Nike Huarache, jer nikad nisi radio pretjerano lude modele pa da iskočiš iz svakodnevice.“ Evo, evo... odlučeno.


Nike Air Huarache imaju veoma zanimljivu prošlost, jedinstven dizajn, veoma su neobične i efektne pa čak djeluju svemirski. Uz današnju streetstyle modu se odlično uklapaju, a najveće oduševljenje je udobnost, raj za nogu. Toliko su me inspirirale ove tenisice, da vam uz fotke po prvi put poklanjam i video!

Zaključak: Nadmaši sebe, jer to možeš i moraš!

@ponocnijahac

Slični članci