pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
18.08.2021.

adidas Forum - Otvorene za istraživanje novih ideja

Bok svima,

Sunčani ljetni dani brzo prolaze te nismo ni svjesni da je došao kolovoz. Svi znamo da je ovo savršeno vrijeme za usporiti i uživati u sjajnim ljetnim trenucima koji nas inspiriraju za nove ideje. U ritmu ludo izražajnog i glasnog mjeseca kolovoza inspirirala sam se i na provokaciju odgovorila novom cool siluetom adidas FORUM BOLD.

Oni koji budnim okom prate trendove sigurno će primijetiti da je ovo ponavljanje prepoznatljive siluete Forum-a iz 80-ih. Ukorijenjena u košarkaškoj povijesti, ova legendarna silueta ubrzo preuzima ulični stil osamdesetih sa svojim zadivljujućim dizajnom i nevjerojatnim osjećajem ugode. Sada, pod utjecajem duha nove generacije, adidas je odlučio vratiti klasičnu siluetu stavljajući naglasak na urbano okruženje i na težnju da izrazi svoju individualnost.

Nadahnuta divljim 80-im, usudila sam se izaći iz svoje zone udobnosti i odlučila sam eksperimentirati s različitim bojama koje obično nećete pronaći u mojem ormaru. Priznajem da nisam očekivala da će se pastelni tonovi FORUM BOLD-a tako dobro uklopiti s odvažnim i svijetlim neonskim bojama stvarajući jednu funky simbiozu sposobnu poljuljati gradske ulice i noćne klubove.

Ako se pitate možete li spojiti tenisice s ležernim izgledom, moj drugi outfit odgovorit će na vaše sumnje. Visoki potplat, satenski gornji dio koji ne dopušta gužvanje na vrhu, te svijetli vez s jedne strane učinit će da svaki osebujan outfit izgleda fantastično. Nove FORUM BOLD zasigurno postaju moje omiljene tenisice jer vam daju slobodu da se izrazite na najbolji način i istražite nove modne horizonte, ali i zadržavaju pinch ‘80 -ih’.

 

adidas Forum Bold dostupne su u svakoj BUZZ trgovini i online u dvije kombinacije boja – potpuno crnoj i satenskoj verziji.

 

Ostanite otvoreni za nove ideje,

Akasha

 

Slični članci