pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
08.09.2021.

MY OLD AND WELL KNOWN LOVE – REEBOK CLUB C

Pozdrav, ekipice!

I'm back! Vratila sam se u novim REEBOK CLUB C DOUBLE GEO tenama čija me udobnost ostavila bez daha. Ljeto je pri kraju i sigurno se u vama, kao i u meni javlja melankolija i osjećaj nedostajanja kako nam dolaze kišni i ne baš ljetni dani. Međutim, kako je Reebok predstavio novu kolekciju, čak se pomalo i veselim jeseni i svemu što ona donosi :) 

Moram priznati da je Reebok kao brand vrlo često za mene stavljao u drugi plan brandove poput Nike-a i adidas-a. I ovog puta je još jednom pokazao koliko jednostavnost dizajna i boja može biti cool i prodorna u bilo kojoj prilici s osvježenim klasičnim, dobro poznatim dizajnerskim linijama i potpisom Club C detalja.

Reebok Club C Double GEO zadržava bit onoga što Club C čini ikoničnim i gura ga dalje ispred svih, kombinirajući ga s jedinstvenom, duplom platformom. Reebok Club C Double GEO podižu me iznad tla i čine da se osjećam classy i žestoko u isto vrijeme, sa svom udobnošću koju mi pružaju dok obavljam svakodnevne višesatne aktivnosti.

Reebok je i ovoga puta osvojio moje srce i dosta olakšao osmišljavanje stylinga jer mi je razmišljanje o tome što obući uveliko olakšano uz sjajni Club C dizajn. Ovaj model možete pronaći u svim BUZZ trgovinama, a dostupan je i online. Thank me later ;)

Do sljedećeg čitanja, kisses

Hana

Slični članci