pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
22.09.2021.

Sporty and trendy with Nike Air Max Genome

Hej!

Prvo da se predstavim. Moje ime je Agata Kocijančič i veliki sam ljubitelj mode i udobnosti. Ljubitelj sam životinja i prirode, uživam u sportu i pečenju kolača, zato me često možete pronaći u kuhinji kako stvaram slatka remek-djela. Dok radim stvari u kojima uživam, trebaju mi ​​udobne i funkcionalne tenisice, zato je Nike za mene najbolji izbor jer mi omogućuje prelazak s fitnessa na fotografiranje i pečenje kolača.

Nosim Nike tenisice od malih nogu i oduvijek sam voljela Air Max liniju. Svaki njihov model predstavlja nevjerojatnu udobnost i aktualne trendove. Originalne Air Max 1 predstavljene su 1987. godine i od tada se linija stalno poboljšava sa svakim novim modelom i predstavlja pravu priču o uspjehu. Novi model Nike Air Max Genome nastavlja ovu priču s daškom najnovije tehnologije i zadnje mode.

Prvo što me privuklo ovom Nike Genome modelu je nježno ružičasta boja i Air jedinica, koja se može vidjeti po cijelom potplatu tenisice. Air jedinica pruža cjelodnevnu udobnost i lagani korak, što mi posebno treba kad sam cijeli dan na snimanju. Štoviše, cijeli gornji dio prekriven je aerodinamičnom mrežom koja osigurava disanje stopala i na taj način čini ih pogodnim za vježbanje ili trčanje kad zakasnim. Na kraju sam bila uvjerena u kupovinu tenisica zbog činjenice da je najmanje 20% tenisica izrađeno od recikliranih materijala.

Inovativni, moderan i ekološki model Genome dostupan je u Buzzu u nježno ružičastoj boji, bijeloj i plavoj kombinaciji sa zelenim detaljima, crnoj boji i kombinaciji mango narančaste i divlje ružičaste. Genom je dostupan i kao muški i dječji model u modernim kombinacijama boja. Provjerite kolekciju odjeće Nike te se odjenite udobno i moderno.

Nike Air Max Genome tenisice i mnoge druge mogu se pronaći na Buzz web stranici ili u trgovinama. Buzz trgovine nude mnogo različitih proizvoda, za oblačenje od glave do pete.

Želim vam ugodan dan!

Agata

 

Slični članci