pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
07.06.2017.

U Rihanninim cipelama

Osobno, ja sam Air Jordan i Air Force tip djevojke. Ali kako bih mogla zaobići Rihanine cipele s potpisom?! Apsolutno fancy look uz mašnu i svilenu izradu. Dame, predstavljam vam Rihanna X Puma Fenty svilene natikače!


Puma je brand s priličnom poviješću. Tvrtku je utemeljio 1948. godine Rudolf Dassler, brat Adolfa Dasslera. U početku su zajedno posjedovali tvrtku. Međutim, odnos između dvojice braće pogoršava se te su braća odlučila formirati dva odvojena entiteta, Adidas i PUMA. Povijest se nastavlja sve do 2015. godine, kada je Rihanna postala PUMA-in svjetski veleposlanik za ženski trening kao i ženski kreativni direktor. Kao ženski kreativni direktor, ona izravno utječe na dizajn proizvoda te oblikuje i prilagođava klasične PUMA stilove te stvara nove linije proizvoda.


Umjesto stvaranja glazbenih hitova, moja talentirana djevojka Riri stoji i donosi ove modne hitove u zelenom i ružičastom. Obožavam ove natikače jer se osjećam  kao da sam dio aristokratkog crewa svaki put kada ih nosim. Mislim da ove natikače savršeno opisuju kako se Rihanna svakodnevno osjeća, a sada i mi, svi njezini obožavatelji, možemo doživjeti to isto noseći ove prekrasne, udobne papuče. Jeste li znali da je Fenty X Puma kolekcija inspirirana Marie Antoinette? Rekla sam vam, sve je u onoj aristokracijskoj atmosferi.

Odaberi i ti svoje natikače i zauvijek šeći u Rihanninim cipelama. Baš kao i ja.

With love,

Ema

Slični članci