pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
20.10.2021.

THE NEXT ERA OF CONVERSE DESIGN AND COMFORT IS HERE!

Ovo je drugi put u mojih 30 godina života da na nogama nosim Conversice, prvi puta je bilo prije godinu dana kada su bile dio outfita na jednom plesnom nastupu, a sada sam ih primijetio u Buzz-u. Nevjerojatno!

U svijetu tenisica postoje prolazni trendovi i postoje klasici. Converse su svakako jedan od klasika, nema tko ih nije nosio, a ja ih eto doživio tek sad u 2021. godini.

U pitanju je model i za muškarce i žene, Chuck 70 Explore Waterproof, jedna od ikona kada je riječ o minimalističkom dizajnu sportske obuće iako ju odavno ne nose samo za sport.

Chuck Taylor je osoba koja je popularizirala starke do neslućenih razmjera. Osoba je to koja je redizajnirala tenisice pa od 1932. godine uz originalan naziv tenisica stoji i njegovo ime kao i potpis na samim tenisicama. Inače je bio košarkaš i kondicijski trener, ali se posebno isticao svojim smislom za prodaju. Do 1970. godine Chuck je evoluirao u vrhunac funkcije i korisnosti u sportu te se smatrao najboljom košarkaškom tenisicom ikada.

Chuck 70 Explore Waterproof napravljen je od originalnog dizajna 1970-ih, s vrhunskim vodootpornim materijalima i izuzetnom pažnjom posvećenom detaljima. Tenisica toliko ukorijenjena u tradiciji da ima svoju instant povijest.

Elementi Chuck 70 Explore Waterproof tenisica, kao što su ojačane vezice za planinarenje, izdržljivi potplat i potporni OrthoLite unutrašnji uložak, inspirirani su upravo vremenom provedenim na otvorenom i zato je ovaj model savršen za prohladnu kišnu jesen. Umjesto platna kao na klasičnim originalnim Converse tenisicama, ovaj model je izrađen od vodootporne nubuk kože koja je dodatno ojačana vodootpornom podstavom kako biste ovu jesen bez brige mogli koračati po kiši.

Definitivno tenisice u kojima se možete osjećati ugodno i sigurno, bez obzira na vremenske uvjete i baš zato i Conversice dobivaju mjesto u mojoj kolekciji tenisica.

 

Ovaj model možete pronaći u Buzz trgovinama ili naručiti online.

 

Do nekih novih otkrića, uživajte u jeseni!

 

Don Kiki

 

Slični članci