pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
10.11.2021.

NIKE AIR PRESTO MAGIC

Hej svima!

Pišem vam iz Ljubljane, glavnog grada Slovenije, gdje smo ujedinjeni svi mi koji radimo u Showbusinessu. To je prednost malih država poput naše. Ljubljanu su moji prijatelji iz inozemstva nazvali malim Berlinom jer je mala, ali tako raznolika i živahna. Prednost u kojoj rado uživam ovdje je isprepletenost urbanih i zelenih površina. Zato mi nakon napornog rada na televiziji, radiju i u kazalištu, odgovara šetnja parkom Tivoli. Najsvestranija tenisica koja razumije prirodu trčanja i gradskog hodanja je Nike Air Presto.

Tenisice Nike Air Presto prvi put su se pojavile na Olimpijskim igrama u Sydneyu 2000. Tenisice iz prošlosti redizajnirane su za novo tisućljeće i novog korisnika - urbanog trkača. Urbani trkač više ne znači samo netko tko nosi kratke hlače i majicu za trčanje, već obilježava i sve nas koji imamo više projekata po gradu tako da zapravo trebamo trčati od sastanka do sastanka.

Nike je Presto tenisice nazvao ‘majica za stopala’ i ponudio model u S, M, L i XL veličinama baš kao i majice. Tenisica simulira osjećaj trčanja bosih nogu i savršeno pristaje stopalima uz 'Presto' magiju. Presto je lako prepoznatljiv po gornjem dijelu od neoprenske mreže, laganim među potplatom i potplatom s jastučićima. Međutim, najizraženiji dio su zabavne boje koje nudi. Od klasične crne ili sive do funky narančaste i plave.

Nike majica s kapuljačom koju sam nosio na fotkanju je dosta udobna, skoro sam zaspao od mekoće i topline koju vam mogu dočarati kao zagrljaj. Donji dio trenirke je čisti klasik. Udoban i topao, pruža vam veću mobilnost od bilo koje druge trenirke. Jakna s druge strane nosi poruku zaštite okoliša i hladnoće. Možete ju nositi u dvije boje crnoj ili sivoj, ako vam se više sviđa siva, samo ju okrenete naopačke i imate novu jaknu. Kakav trik, ne trebaju vam dvije različite jakne, jer imate dvije u jednoj! Najfascinantniji dio je patent zatvarač, koji samo okrenete i voila – već imate novu jaknu. Tako jednostavno.

Hvala što čitate moj blog, već trčim prema novim projektima. U međuvremenu idite i posjetite BUZZ web shop ili najbliži BUZZ shop i pogledajte sve najnovije tenisice i odjeću.

Žan Papič

Slični članci