pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
17.11.2021.

PATCHES OF BLUE SKY ON NIKE AIR MAX 2090

Hej svima!

Početak studenoga obilježili su kiša i magla. Zato sam iskoristio prvi lijep jesenski dan za ovaj photo shooting i uživanje u novim omiljenim tenisicama. Unatoč suncu dan nije bio topao, ali me je vedro nebo potaknulo da po hladnoći krenem u dugu šetnju. Inspiriran nebeski plavom nijansom, odabrao sam fenomenalne Nike Air Max 2090 tenisice i krenuo u avangardni dio Bukurešta, kako bih vam ovaj model najbolje predstavio na fotografijama.

Kao neko tko je istinski ljubitelj branda Nike, bilo mi je lako da, 30 godina nakon što je predstavljen klasik Air Max 90, prigrlim model Air Max 2090 koji u svojoj osnovi ima elemente devedesetica. Zapravo, 2090 u svom dizajnu sadrže dva ključna elementa: unaprijeđene materijale i tehnološke inovacije. Ako promatramo evoluciju ove siluete kroz vrijeme, možemo reći da su Nike Air Max 2090 najnapredniji model do sada. Air jedinica je tri puta veća nego na AM 90 i dodatno tenisice sadrže Air jedinicu i u prednjem dijelu, koja donosi veću udobnost prilikom svakog pokreta. Taj osjećaj je neponovljiv!

Upečatljive su, ističu se na prvi pogled i iako je njihov dizajn futuristički, Nike nije štedio na komforu. Lako se oblače i prilagođavaju stopalu zahvaljujući elastičnom materijalu na gornjištu, pa nema sumnje da ćete uživati u svakom koraku, koliko god vremena da provedete u njima. One su definitivno moj novi favorit!

Tehnologija napreduje nevjerojatno brzo i jedva čekam da vidim kako će Air Max 2090 izgledati u nekom narednom izdanju! U ovom trenutku definitivno uživam u tenisicama koje su ponovno  pomaknule granice sneaker kolekcija. Zbog toga i ne može doći do rutine, barem ne u mom ormaru!

Rutinu u odijevanju narušavaju i drugi Nike Air Max modeli koji su trenutno dostupni u Buzz ponudi. Na primjer, Nike Air Max 270 u crnoj i bijeloj varijanti, koje su jedne od najtraženijih i najomiljenijih tenisica već nekoliko sezona. One imaju najveći Air potplat u cijeloj Air Max kolekciji, pružajući komfor koji se pamti! Ozbiljno, morate ih ponijeti da biste to uočili!

Kompletnu kolekciju Air Max modela možete pronaći u Buzz trgovinama ili naručiti online.

Želim vam raznobojni ostatak jeseni.

Ciprian Ciulei

Slični članci