pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
08.12.2021.

AN ARCHIVE ICON GETS A COOL-WEATHER UPDATE

Hey Hey!

 

U današnjem blog postu, želim istaknuti važnost udobnosti robe koju nosimo, a da pritom ne govorimo o pidžami nego o stylish komadima koje možemo nositi svaki dan.

S obzirom na cijelu trenutnu situaciju u svijetu, veliki je trend postala udobna odjeća– različitih materijala i boja, većina je prešla s traperica na nešto udobnije, a to su tajice i oversize majice. Ja sam svakako jedna od tih ljudi.

It´s all about comfort for me, ali da pritom to dobro i izgleda. Veliki sam fan adidas obuće i odjeće, što se može vidjeti iz priloženog.

adidas tajice  su definitivno my go to outfit koji se može nositi na milijun načina. S kaputom ili puffer jaknama u različitim bojama nije ih teško kombinirati, a udoban materijal čini ih posebnim. adidas majica dugih rukava odlično se ukapa u cijelu priču jer daje taj cozy osjećaj. Za kraj, svoj zimski outfit uvijek volim zaokružiti oversize adidas Elongated Rib Bomber jaknom koja mi daje dramatično dobar izgleda. 

No sada, da pređemo na tenisice - model tenisica koji postoji 70ak godina, adidas samba je jedan od tri najpopularnijih modela, uz adidas Superstar i Stan Smith. adidas Samba boot su u zadnje vrijeme jako popularan model zbog svojeg futurističkog i timeless izgleda. Dolaze u dvije različitih boje crnoj i nude te zbog klasičnog izgleda lako ih je kombinirati. adidas Samba boot napravljene su od antilopa koji će držati vaša stopala toplima, a platforme će vam dati trenutačno podizanje. Zbog svog jednostavnog izgleda mogu se kombinirati na razne načine, a u ovoj verziji adidas Samba boot savršene su za hladnije dane koji nam dolaze.  

Osobno, više preferiram adidas Stan Smith model zbog jednostavnog izgleda i zbog toga što se mogu nositi na apsolutno sve. Od traperica, do haljina, pa na sporty look ili na neko odjelu - jednostavno i klasično. Sam oblik i izgled tenisice govori sam za sebe.

Ove, kao i mnoge druge modele adidas tenisica i odjevne kombinacije možete pronaći u svim Buzz trgovinama ili možete ostati sigurni i napraviti narudžbu online.

Do sljedećeg susreta želim vam puno zdravlja i ljubavi,

Beatricia

Slični članci