pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
22.12.2021.

ADIDAS NIZZA – MORE LOVE WITH EVERY STEP

Hej svima,

Danas vam želim pisati i predstaviti novi model adidas Nizza Platfrom tenisica koje su me oduševile svojim chunky, ali old-school izgledom. Kada govorimo o njihovom izgledu, inspirirane košarkaškim stilom 70tih godina, sa sigurnošću možemo reći da su ostale dosta slične u odnosu na svoje originalno izdanje.

Međutim, platforma potplat od vulkanizirane gume čini ogromnu razliku kada govorimo o udobnosti, ali i samom izgledu. A i kome ne godi malo dodatne visine? Iako sam se zaljubila u njih na prvi pogled, udobnost je ono čime su me istinski kupile.

U današnjem blogu Nizza Platform tenisice sam kombinirala s preudobnim adidas tajicama, crnom majicom s kapuljačom i adidas prslukom koji je upotpunio cjelokupan outfit. Ja sam odabrala model tenisica u bijeloj boji, što dosta olakšava kombiniranje i daje minimalistički vibe. Međutim, u BUZZ trgovinama možete pronaći i modele u ostalim bojama. Pored toga, volim ih kombinirati uz sve vrste jeans-a i oživjeti retro stil kojim su utemeljene.

Ukoliko ste i vi ljubitelji tenisica koje su udobne, old school i funkcionalne, s Nizza tenisicama sigurno nećete pogriješiti!

Do sljedećeg pisanja šaljem vam puno pozdrava!

H.

Slični članci