pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
09.02.2022.

SUNSHINE YOU CAN WEAR

Hej društvo,

 

Reći ću vam tek ponešto o Puma Mayze tenisicama, dok pijem jutarnju kavu u gradu u kom ne živim, a osjećam se kao kod kuće. Jutros je u Kotoru kiša, a boje koje se užurbano smjenjuju Starim gradom su crna i siva. Zato kada je sunce, ljudima se upali lampica da u ormaru imaju još po koju boju, pa možda naletiš i na ljubičastu ili zelenu.  Valjda zato što nam vrijeme pokreće različita raspoloženja.

Kod ovih Puma Mayze tenisica najbolje je to što ćeš ih nositi i ako je kiša i ako je sunce, jer, u oba slučaja, prvo će ti one pasti na pamet. Sa ljubičastim dezenom, tek po kojim zelenim detaljem i na kraju baby roze na crnoj podlozi… Pa, ti si spremna za sva raspoloženja tog dana!

 

Koža i čipka, pa što?  Možeš u Mayze tenisicama ići na party i u njima se penjati uz zidine Kotora. Koliko stvari iz svog ormara možeš izdvojiti i za njih reći da su i za party i za tour?

Bio je sunčan dan pa sam ih kombinirala uz crvenu, maslinasto zelenu i narančastu boju, a ipak su one došle do izražaja. Zamisli koliko tek pažnje privlače na nekim jednostavnijim kombinacijama. I za kraj, da vam objasnim prednosti nubuk i antilop materijala na Mayze tenisicama - obujete ih i u Kotoru ne osjećate vlagu i nisku temperaturu. I da, zavoljet će te kišu.

Puma Mayze tenisice možete pronaći u Buzz trgovinama i online.

 

Privodim jutarnje uživanje kraju, družimo se ubrzo.

 

Andrea

 

 

Slični članci