pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
12.07.2017.

Gdje god da idete, vi ste Superstar!

Povrat klasičnih modela uvijek je u trendu. Osobno sam ovisnica o New Balance i Nike modelima za moj aktivan stil života, ali tko može biti ravnodušan prema novom Adidas Superstar Rose Goldu. Takva fina i elegantna inačica našeg poznatog Superstara.

Jedan od načina, u kojem sam se izrazila, je moj izgled. Volim stvoriti kontrastne note u svojoj viziji - počevši od službene koktel haljine u kombinaciji s tenisicama, do kombinacije za trening s cipelama na visoku petu. Posebno kada mi nova Superstar Rose Gold tenisica daje osjećaj službenog izgleda čak i uz sportsku odjeću.

Kultni Superstar 80´s oblik sada dobiva luksuzan tretman u klasičnom rasponu boja koji daje počast izvornim košarkaškim korijenima.

I ovdje su neke zanimljive činjenice koje bih podijelila s vama. Tko bi mogao pogoditi da će Adidas Superstar tenisica, od svoje pojave 1969. godine, otići toliko daleko od košarkaškog terena? Iako je stvorena izvorno kao niska košarkaška tenisica, revolucionarni dizajn je lako dotaknuo sve svjetske segmente osim sportskog. Popularno zvana "shelltoe", 80-ih godina postala je sastavni dio hip-hop kulture. Štoviše, Superstar tenisice imale su veliki utjecaj općenito u kulturi cipela.

I tako do danas, kada je klasično moderno imati svoj par Adidas Superstara u ormaru za svakodnevne aktivnosti, za posebne prigode ili čak za posao. U svakom slučaju, ostat ćete Superstar, i to će uvijek biti u trendu.

Santra

Slični članci