pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
02.03.2022.

ALWAYS SPRINGY AND FRESH IN NEW BUZZ SNEAKER FAVS

Palme, more, sunce... Jeste li znali da je more najljepše u proljeće?

I dok zajedno odbrojavamo posljednje dane zime, savršeno je vrijeme da predstavimo proljetne Buzz favorite u savršenom okruženju. I dalje nam je zubato sunce omogućilo da u punom sjaju prikažemo sve boje i dezene novih stilova, a naši Luka, Jelena, Lana i Andrea su jedva dočekali da ih isprobaju i daju svoje mišljenje.

Luka: Kao video kreator je uvijek u potrazi za viralnim TikTok-om ili reel-om, praktične stvari poput udobnosti su očigledno uvijek na prvom mjestu. Možda sam pristran (ipak ovo dolazi od velikog Nike fana), ali kada je i stil u pitanju, s Nike-om nema greške. Ožujak je Air Max mjesec, a pufnasti, lagani oblaci na savršeno plavom nebu i mediteranski vibe su me inspirirali da se odlučim za Air Max klasik – Nike Air Max 95. Prava proljetna paleta boja, koja se kreće od duboke Phantom ljubičaste, preko Sesame i Teal prelaza, do Coconut Milk bež istovremeno skreće pažnju i uklapa se u sve prilike. A vjerujte, poželjet ćete da izmišljate prilike, samo da bi ih nosili. Na kraju, ali nikako manje bitno, i ove tenisice, sa svojih 20% recikliranog materijala, su postale dio Nike-ovog „Move to zero” napora za smanjivanje otpada i našeg karbonskog otiska. Znajući to, nekako se još ljepše i ponosnije osjećam dok ih nosim.

Jelena: Osobni trener i budući građevinar – „u meni su dvije”, kako kaže popularna pjesma. Teško je pronaći komade koji se mogu uklopiti u moje potrebe i neobičan životni stil. Zato, po pravilu, moj očigledan izbor uvijek su bile crne ili bijele Air Force – klasični, svestrani stil, Air udobnost - i tu nema ništa novog kod mene. Međutim, ovog puta, je li je do proljeća, mirisa mora, osvježavajuće toplog vjetra u kosi ili nečeg drugog, nisam mogla odoljeti Fontanka izdanju, koje tako razigrano kombinira pastelne i khaki boje, zadržavajući ozbiljnost i nasljeđe retro vibe-a, koji uvijek ide uz forsice. A Nike-u hvala na obilju React pijene u među potplatu – možda se ne vidi, ali i te kako osjete. Moja stopala su definitivno zahvalna nakon radnog dana od 10+ sati.

Lana: adidas FORUM postoji već 38 godina i valjda je baš ta tradicija nešto što se osjeti. Već pri prvom kontaktu s bogatom kožom na vrhu, nakon što sam ih zgrabila s police, uz klasični tenisko-košarkaški izgled, masivnu platformu prošaranu bijelim koncem i minimalni splash otmjene crne, ovaj model se obraća generacijama i generacijama, pričajući svoju priču. A zaista ima i štošta za reći! Kao neko tko je praktično odvjek dio fashion kulture i svijeta, ne mogu se oduzeti utisku da su baš ovakva izdanja FORUM-a ono što omogućava kultni, evergreen status branda s djetelinom.

Andrea: Legendarna, prepoznatljiva silueta, hrabra platforma, estetika minimalizma i pazi sad - Swarowski® kristali, koji se, u zavisnosti od ugla, presijavaju na različite načine. Kao nekog tko se bavi dizajnom, ovakav pristup me je oborio s nogu i učinio da se u novi adidas FORUM BOLD zaljubim već na prvi pogled i dodir. Namjerno kažem „dodir”, jer kvaliteta kožnog gornjišta u kombinaciji s luksuznim kristalima zaista daje osjećaj ultimativne slobode i samouvjerenosti.

Do sljedećeg čitanja, ostanite svježi i zgrabite nove modele u Buzz trgovinama i web shopu, jer, kao što vidite, ovo je kolekcija koja obećava.

Puno pozdrava iz Crne Gore, od, za ovu priliku, proširenog Buzz Crew sastava!

Slični članci

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick