pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
19.07.2017.

It's all about the balance

Imam neku čudnu potrebu da sve što radim bude u savršenoj ravnoteži.


Nikad nisam volio ništa pretjerano, previše, napadno, natrpano, Lady Gaga, Dennis Rodman moment... Samo balans. Jednostavno je.

Biti umjeren i skroman u svemu što radiš je odlika velikih ljudi. Steve Jobs je recimo jedan od onih kojima razmetanje i upadanje u oči nije neki faktor u životu, iako je, i te kako imao načina, sredstava i razloga da bude u centru pažnje.

Inače, Steve je bio super frajer po još jednoj stvari. Nosio je New Balance obuću. 


Nedavno sam izgubio djelić sekunde razmišljajući o tome koje tenisice nikada nisam imao u svojoj kolekciji i kojima bi možda trebalo dati šansu da se nađu u mom ormaru. Ili gde god se već čuvaju tenisice...

Zasukao sam rukave, osedlao google, skoknuo do Buzz online shop-a i shvatio da zapravo nikada, čak ni kao mali, nisam imao New Balance.

Brand koji postoji više od sedam desetljeća i čija je najveća karakteristika kvaliteta same tenisice u posljednje vrijeme baš praši sa dizajnom.

Recimo Balance bebice „574 sport‟ je model koji je sklopljen još osamdesetih, a namijenjen je da premosti jaz između sportskih tenisica i tenisica za šetnjicu.

Ovih dana, čuveni „574‟ je dobio svoj futuristički redizajn, svježu pjenu u potplatu i najbitniju stvar – Lexa kao vlasnika modela.


Zaista, čim sam ih obuo i prošetao shvatio sam zašto imaju reputaciju preudobnih i najkvalitetnijih tenisica. Zahvaljujući ne tradicionalnoj konstrukciji jezika stopalo samo sklizne u tenisicu, a noga ostaje prilično fiksirana, što dodatno olakšava meni svojstven način kretanja. Ples u njima me je učinio lakšim nego što inače jesam, ako je to uopće ikako moguće, uzimajući u obzir moju super light kategoriju.

Još jedna super stvar oko ovog 574S modela tenisca je i to što je unisex, pa je mogu nositi čak i onda kada se oblačim kao žena.

Pa nije ni Steve Jobs blesav.

Lex

Slični članci