pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
13.04.2022.

Split the City in Half with your Puma RS-Z Core

Bok svima!

 

Obično sam s druge strane objektiva fotoaparata, ali priznajem da jednako volim biti iznenađen umjetničkim okom na shootingu. Proljeće je izdašno svojim bojama, kada priroda grada oživi, ​​a vanjske temperature su još ugodnije. Savršeno je vrijeme za ulazak u gradski krajolik s udobnom odjećom!

 

 

RS-Z Core su tenisice koje morate imati u sljedećoj vrućoj sezoni, ako želite dobiti taj futuristički street style look. Ali zapamtite, sama moda je igra! U ovim nekonformističkim vremenima, ne mogu reći da još uvijek postoje nekakva stroga pravila u vezi s odgovarajućim komadima odjeće. I sami možete biti umjetnici, a odjeća je samo alat kojim se izražavate. Puma RS-Z Core pomaže vam da budete odvažni jer ne možete ostati neprimijećeni kada ih nosite.

 

 

Otkako sam ih obukao, Puma RS-Z Core me obavija nevjerojatnom udobnošću. Hodanje je sigurno, stabilno. Vrlo je važno napomenuti da tehnologije koje dolaze iz svijeta sporta stvaraju ove stvari koje su postale bitne: udobnost, stabilnost, optimalno amortiziranje i održivost. Vidjet ćete kako se svi oni aktiviraju kada situacija to zahtijeva, na primjer kada morate malo ubrzati svoj tempo u gradu. Možete se osloniti na RS-Z!

 

 

U mojim očima, odlučio sam kombinirati ove Puma RS-Z Core s parom Nike hlača i udobnom majicom s kapuljačom. Također ova silueta dolaze u različitim kombinacijama boja crno/zelena, odgovara bilo kojem stilu; od jednostavnog outfita, stealth outfita do hrabrijeg sa snažnim round-headed lookom. Budite super cool ove sezone!

 

Do sljedećeg puta,

Ciprian

 

Slični članci