pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
11.05.2022.

RULE THE STREETS WITH PUMA MIRAGE SPORT

Hey!

Prošlo je dosta vremena od mog posljednjeg bloga, pa da se ponovno predstavim. Ja sam Naser Gutić, u plesnim vodama poznat kao B-boy Naki. Opet, imam nove i svježe tenisice u kojima ćete uživati ​​svaki dan. Kako je meni, kao profesionalnom break danceru, obuća najvažniji dio outfita, uvijek sam birao najbolje tenisice. Kako sam uživao u njima možete vidjeti na fotografijama.

Ovaj put sam se odlučio za nešto drugačije, a to su Puma tenisice. Puma je poznata uglavnom u sportskom svijetu, ali raste i u svijetu mode. Uvjerile su me obnovljene Puma MIRAGE SPORT tenisice svojim divljim dizajnom i živim bojama. Svojim dizajnom inspiriranim DJ kulturom, daju futuristički izgled prikladan i za plesni podij i za ulice. Mekani jastučasti međupotplat i lagana konstrukcija će impresionirati i unijeti novu dimenziju laganog pokreta u svakodnevni život.

Puma MIRAGE SPORT tenisice su nasljeđe u liniji Mirage koja datira iz 70-ih godina prošlog stoljeća, tada isključivo poznate kao tenisice za trčanje. Model ima prepoznatljive karakteristike starih modela, koje se isprepliću s novim dizajnom. Tenisice se odlično slažu i uz moderan i sportski look, i casual look.

Puma MIRAGE SPORT tenisice su dostupne u muškoj i ženskoj varijanti. Najnovije izdanje nudi dvije varijante boja, kombinaciju plave, crvene i žute koju sam i sam  nosio te kombinaciju prigušenih tonova s ​​dodatkom živopisne narančaste i moderne boje kadulje.

Puma MIRAGE SPORT i još mnogo toga možete pronaći na Buzz web stranici ili u trgovinama. U Buzz trgovini možete pronaći sve što vam treba, od raznih tenisica do moderne odjeće i dodataka.

Till the next time.

Naki

Slični članci