pon-pet 9:00 - 19:00, subota 9:00 do 14:00 sati

za narudžbe iznad 30,00

3 do 10 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

Blogger Pick
11.05.2022.

RULE THE STREETS WITH PUMA MIRAGE SPORT

Hey!

Prošlo je dosta vremena od mog posljednjeg bloga, pa da se ponovno predstavim. Ja sam Naser Gutić, u plesnim vodama poznat kao B-boy Naki. Opet, imam nove i svježe tenisice u kojima ćete uživati ​​svaki dan. Kako je meni, kao profesionalnom break danceru, obuća najvažniji dio outfita, uvijek sam birao najbolje tenisice. Kako sam uživao u njima možete vidjeti na fotografijama.

Ovaj put sam se odlučio za nešto drugačije, a to su Puma tenisice. Puma je poznata uglavnom u sportskom svijetu, ali raste i u svijetu mode. Uvjerile su me obnovljene Puma MIRAGE SPORT tenisice svojim divljim dizajnom i živim bojama. Svojim dizajnom inspiriranim DJ kulturom, daju futuristički izgled prikladan i za plesni podij i za ulice. Mekani jastučasti međupotplat i lagana konstrukcija će impresionirati i unijeti novu dimenziju laganog pokreta u svakodnevni život.

Puma MIRAGE SPORT tenisice su nasljeđe u liniji Mirage koja datira iz 70-ih godina prošlog stoljeća, tada isključivo poznate kao tenisice za trčanje. Model ima prepoznatljive karakteristike starih modela, koje se isprepliću s novim dizajnom. Tenisice se odlično slažu i uz moderan i sportski look, i casual look.

Puma MIRAGE SPORT tenisice su dostupne u muškoj i ženskoj varijanti. Najnovije izdanje nudi dvije varijante boja, kombinaciju plave, crvene i žute koju sam i sam  nosio te kombinaciju prigušenih tonova s ​​dodatkom živopisne narančaste i moderne boje kadulje.

Puma MIRAGE SPORT i još mnogo toga možete pronaći na Buzz web stranici ili u trgovinama. U Buzz trgovini možete pronaći sve što vam treba, od raznih tenisica do moderne odjeće i dodataka.

Till the next time.

Naki

Slični članci