pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
15.06.2022.

Singing In The Rain Featuring adidas NMD_V3

Hello, gang!

Nadam se da će vam ovi dani lipnja donijeti isti entuzijazam koji ja imam sada! Propustila sam pisanje priče na Buzz blogu, pogotovo zato što imam toliko vijesti za podijeliti! Ljeto je tek na početku, a još nismo sasvim gotovi s planiranjem sezone. Čekaju nas praznici, godišnji odmori u planinama ili na moru, ili u zanimljivim gradovima s mnogo priča. Na primjer, provela sam nekoliko mjeseci u planinama, u malom gradu, gdje sam imala taj mir koji me je totalno uravnotežio. Bilo mi je dobro, ali negdje mi je nedostajao Bukurešt, lutajući njegovim ulicama, gledajući prolaznike kako prolaze kroz svoje rutine različitim brzinama.

Nisu me obeshrabrili ovi kišni dani, jer me je planina očvrsnula i natjerala da shvatim što je važno, što je bitno i u kojoj mjeri. Uvijek je udobnost koju pruža odjeća jedan od najvažnijih aspekata. Zato sam odlučila da će za udobnost nadolazeće urbane avanture biti zaslužan adidas. I očekivano, sve je bilo superlativno!

Dvije su situacije zbog kojih se smiješimo dok hodamo. Prvi je kada idemo bosi negdje na plažu, ili na mekanu, škakljivu travu, a drugi kada obučete super udobnu tenisicu i isprobate svoje prve korake. Upravo mi je tako adidas NMD_V3 izmamio osmijeh i osjećala se razmažena svim elementima koji doprinose vrhunskoj udobnosti koju nudi. Osjećam se kao da lebdim! A  detalji, poput one prozirne gume na međupotplatu i peti su me potpuno oduševili! Stopalo nevjerojatno dobro pristaje, zahvaljujući fleksibilnom materijalu gornjeg dijela, stvarajući istovremeno osjećaj sigurnosti tijekom hodanja.

Uz tenisice adidas NMD_V3 odabrala sam i adidas trenirku i asimetričnu adidas majicu, outfit koji nije prošao nezapaženo i okrenuo poglede svim prolaznicima pored kojih sam prolazila.

Jako sam sretna što je adidas pronašao rješenje za recikliranje plastičnog otpada, a model NMD_V3 izrađen je od najmanje 50% reciklirane sirovine. Adidas se opredijelio za smanjenje stakleničkih plinova  Odgovornost, odluka I obećanje je smanjiti emisiju stakleničkih plinova. Smatram važnim spomenuti i ovaj aspekt jer je usko povezan s našom budućnosti na ovoj planeti i s poštovanjem pozdravljam ovu inicijativu.

Ove tenisice i adidas možete pronaći u Buzz trgovinama, zajedno s mnogim drugim super-cool artiklima ulične mode, ili možete provjeriti cijelu ponudu online.

 

Do sljedećeg puta, puno zagrljaja i nezaboravno ljeto!

Andreea Din

Slični članci