pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
27.07.2022.

Go Sustainable

Pozdrav svima, moje ime je Jelena, a možda me poznajete više kao @catwomenn sa Instagrama. Kao osoba koja uvijek bira klasiku kad je u pitanju odjeća, s tenisicama je oduvijek bila druga priča – tu biram neobično. Zato mi je ovaj model Nike tenisica momentalno privukao pažnju!

Naime, u pitanju je model NIKE SPACE HIPPIE 04, koji je dio Nike kolekcije Space Hippie, koja se sastoji od četiri različita modela, od kojih je svaki napravljen od recikliranih materijala i ima svoj jedinstveni dizajn. Moram reći da sam prilično impresionirana i pakiranjem, koje je također napravljeno od recikliranih materijala.

Ali, hajde da se vratimo na tenisice. Space Hippie je priča o transformiranom otpadu. Ne samo što je najlakša silueta u kolekciji, već gornji dio sadrži čak oko 75% recikliranog sadržaja po težini – napravljen od recikliranih plastičnih boca, majica… Impresivno zar ne? Ono što ih također čini posebnim je i jedinstvena estetika – od šarenih, neonskih detalja do asimetričnog oblika potplata koji podsjeća na sliku svemira. Udobnost i lakoća su samo jedne od riječi koje savršeno definiraju ovaj model. 

Ne zaboravite da NIKE SPACE HIPPIE 04 možete pronaći u svim Buzz Sneaker Station trgovinama, kao i online

 

@catwomenn

Slični članci