pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
10.08.2022.

Escape in the city with Terrascape 90

Hey, Buzzers!

Ja sam Kev i prvi put pišem priču o Buzz blogu. Aktivan sam na rumunjskoj hip-hop sceni već neko vrijeme i vjerojatno me neki od vas već poznaju s Instagrama, gdje sam poznat kao @kevinaqwe.

Street style me uvijek definirao, a za oko su mi zapele Nike Air Max Terrascape 90 te smo zajedno odlučili pobjeći u veliki grad.

Klasična silueta Air Max 90 susreće se s novim tehnologijama i novim materijalima. Osim toga, koncept recikliranja implementiran u ovaj model čini moju strast prema tenisicama bez krivnje. Lako vidim da se Nike trudi imati neutralan otisak na planeti i osobno smatram da svatko od nas mora biti svjestan koliko je važno okruženje u kojem živimo. Kao krajnji korisnici uživamo u urbanoj modi, ali snosimo i odgovornost za očuvanje prirode čistom. Materijali korišteni za izradu Terrascapea potječu od recikliranog otpada i mislim da je to prilično cool!

Osim ekološkog aspekta, Nike Air Max Terrascape 90 savršeno ispunjava moja očekivanja! Udobne su, prikladne za naporan dan kada se neprestano vozite od A do B. Gornjište lijepe teksture savršeno prianja uz nogu, a potplat je očito jača strana svakog Air Maxa. Zanimljiv mi je njegov izgled, blago proziran, što mu daje vrhunski, futuristički izgled. Ovaj retro-futuristički koktel je izuzetno cool, po mom mišljenju. Jasno je da privlači pažnju, a za to mu čak nisu potrebne drečave boje. Kako bi outfit bio savršen, za ovaj mali bijeg u gradu odabrala sam, osim Nikea, i Buzz majicu koja je od nevjerojatno ugodnog materijala.

 Nike Air Max Terrascape 90 i mnoge druge urbane streetwear komade sezone možete pronaći u Buzz shops or online.

 

Do sljedećeg puta,

@kevinaqwe

Slični članci