pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
17.08.2022.

COOL SKATER BOYS WEAR VANS

Hej društvo,

 

Za sve one koji me ne poznaju - zovem se Marko Bursać i nepopravljivi sam zaljubljenik u skateboarding. Ovim sportom se bavim već 8 godina, a počeo sam s 19. i da, ako se još uvijek pitate kasnite li sa nečim, odmah ću vam reći da ne . Jednostavno – najbolje stvari vam se dogode kada ste spremni za njih. Tako je bilo i sa mnom. U početku sam se pitao je li prekasno da počnem skejtati, ali s vremenom sam shvatio da nije. Uspio sam pobijediti strah od nepoznatog i krenuti u jedno potpuno novo i neprocjenjivo iskustvo. Sada sam sudionik mnogih domaćih i inozemnih natjecanja, a na nekima sam postigao zapažene rezultate.

 

 

Skate kulturu najviše volim zbog osjećaja pripadnosti, jer nije bitno odakle si, kojeg si spola ili koliko imaš godina – ako si ljubitelj skateboardinga i svega što uz to dolazi, uklopit će te se bez problema. Bitno je da vas pokreće adrenalin i da ste u svakom trenutku spremni dati sve od sebe.

 

Zato posebnu pažnju posvećujem odabiru skejt tenisica. Uglavnom su to Vans ili Nike SB, jer su to modeli posebno dizajnirani za bord. Bitno mi je da imaju ravan i stabilan potplat i da su od brušene kože. Ne krijem da mi je Vans najdraži. Kako ne mogu izdvojiti samo jedan model, pokušat ću vam iz dosadašnjeg iskustva reći zašto mi se sviđaju tenisice ovog branda.

 

 

Kad ih nosim, uvijek me fascinira board feel koji imam u njima, čak i na dugim vožnjama. Udobnost je nešto što treba svakom skejteru, a Vans tenisice pružaju upravo to. Uz gazište koje vraća energiju i smanjuje umor stopala, mogu krstariti gradom na bordu i osvajati skateparkove u bilo koje doba dana. Ili noć. Izdržljive su, stabilne i dugo traju. Najviše me fascinira njihova estetika – jednostavnog su i klasičnog izgleda koji je naglašen autentičnim stavom. Detalji na gornjem dijelu tenisica su nešto po čemu je ovaj brand poznat. Ne možete ih nositi, a da ne budete primijećeni.

 

 

Najčešće ih kombiniram s udobnom Vans majicom s kapuljačom i kratkim hlačama šahovnice koje su u kratkom vremenu postale globalno popularne. Lako se uklapaju u moju definiciju stila, što obično znači - široke, svjetlije traperice ili crne hlače i predimenzioniran t-shirt. Nosim ih u svim prilikama i često znam reći da su ovo tenisice za sve - i za vožnju i za izlaske, ali i sve što se dogodi između.

 

 

Moje omiljene Vans modele tenisica, ali i odjeću koja će upotpuniti svaki outfit možete pronaći u Buzz shopovima ili online.

 

Do sljedećeg čitanja,

 

Marko Bursać

Slični članci