pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
24.08.2022.

»Be »bold« with adidas Forum«

Hej,

Vjerojatno me već poznajete jer sam nekoliko puta surađivala s Buzz timom. Ako još niste čuli za mene, ja sam Agata Kocijančič, ljubiteljica mode i udobnosti. Budući da je do ljeta ostalo još samo nekoliko dana, a ja ih jako volim iskoristiti vani u gradu, moj omiljeni izbor trenutno su adidas sportski street style komadi. Budući da volim jednostavan, udoban i sportski stil i vjerujem da nisam jedini entuzijast, predstavit ću vam svoje omiljene komade s kojima možete napraviti lude outfite.

Moja najdraža obuća su trendi i udobne tenisice kojima stilski upotpunjujem svoj outfit. Adidas Forum Bold predstavljen je 1984. godine i brzo je osvojio svijet. Košarkaški DNK vratio se na ulice hrabriji nego ikada. Prisutni su svi klasični elementi: X dizajn i luksuzni kožni gornji dio. Novi model podignut je na višu razinu s platformom koja upotpunjuje moj outfit. Stoga su savršene za sve nas koji volimo sport i modu u isto vrijeme. Reći ću vam zašto ih toliko volim i kako ih volim kombinirati.

Tenisice nosim svaki dan jer se volim baviti sportom i zato mi je bitno da me ne ometaju u svakodnevnim aktivnostima. Za ove vruće ljetne dane, adidas TEE DRESS je moj must-have. U kombinaciji s Adidas Forum Bold stvaraju moj savršeni ljetni outfit koji nikad ne propuštam.

Ono što mi se najviše sviđa kod Adidas Forum Bold modela je to što se mogu kombinirati uz svaki odjevni komad. Čak i ako se odlučite na kombinaciju kratkih adidas SHORTS TIGHTS ili dugih adidas 3-STRIPES tajicama u kombinaciji s adidas Adicolor Classics Trefoil T-shirtom, ove tenisice dobro idu. Za kraj možete dodati adidas Originals Primeblue jaknu koja lijepo upotpunjuje outfit s detaljima u 3 pruge po dužini.

Adidas Forum Bold tenisice i ostale spomenute artikle možete pronaći na Buzz web stranici ili u trgovinama.

Zabavite se i puno se smijte.

Agata

Slični članci