pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
09.08.2017.

NIKE’S SHADES OF GREY

Nike Air Force 1 je nosio toliko različitih boja koje jedan sneakerhead može samo zamisliti - od Bright Citrona do Bright Turquoisea, od elegantnog All Blacka do suptilnog Nudea. Danas Nike chilla u "tamnom sivom". Ja? Ja također chillam i koračam ulicama u svojim novim Nikeovim Shades of Dark Grey.


Air Force 1 definitivno je snaga u industriji tenisica. Ne morate biti strastveni ljubitelj tenisica da biste prepoznali ovu ikonu u sneaker svijetu. All Mighty je stvorio dizajner Bruce Kilgore kao prvu košarkašku obuću koja je koristila tehnologiju Nike Air i izvorno se zvala jednostavno Air Force. Najviše prodanih Air Force 1 su solid white (također se naziva "bijelo na bijelom"), druga najčešća je solid black (''crna na crnu'').


Ove jeseni Nike kombinira ove dvije boje i donosi Air Force 1 u nijansama tamnosive boje. Neutralna boja može stvoriti smirujuć i elegantan efekt - tako da ima smisla da se upravo ova nijansa viralno širi sneaker svijetom. Za mene, dizajn Bruce Kilgorea ne može biti bolji od ovoga. Moram reći da nisam entuzijast za boje. Kao što bi moj prijatelj Jay-Z rekao - – I like all black everything… well, all dark shades everything smiley


Ako postoji netko tko misli da je siva boja dosadna, izazivam ga da razmisli ponovo. Ili pokuša nositi AF1 Dark Grey. Bit će to ljubav na prvu sjenu.

Peace,

El Nino 

Slični članci