pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
31.08.2022.

Keep the summer with Nike Air Max Pre-Day SE

Bok, Buzz!

Ja sam Zvezdi iz Buzz Crew'20 i Mint Stories, bloga na kojem dijelim svoju strast prema modi, fotografiji i putovanjima. Ove tri moje omiljene aktivnosti dovele su me natrag vama. Imam i važnu najavu - otkrila sam kako ljetno raspoloženje nikad ne prestaje uz najnoviji model Nikeove kultne Air Max linije, Nike Air Max Pre-Day SE, koji ću vam danas predstaviti i dati nekoliko ideja za neke super kombinacije.

Za početak, model je jednostavna mješavina ružičaste i bež boje, što je super jer volim imati praktične i lako spojive nijanse u svom ormaru. Obje boje su super casual, a opet svježe i efektne. Malo sunce mi je najdraži element jer upravo ti teaseri u uzorku odmah zapnu za oko i postanu vrhunac. Uz nove Nike Air Max Pre-Day SE uskladila sam plišanu suknju s printom limuna koja savršeno pristaje uz ljetni duh koji nose. Možete upariti s Buzz majicom čistog dizajna ili topićem. Detalji čine look spektakularnim, zato volim kombinirati svoje outfite s ovim sitnim akcentima.

Osim slaganja različitih lookova, također mi je važno nositi "održivu modu", trend koji Nike gura i prati godinama sa svakim modelom. Nove Nike Air Max Pre-Day SE također su izrađene od recikliranih materijala, a ovdje su išli i na prirodne tkanine, poput lana, od kojeg se izrađuje većina tenisica. Sigurna sam da ovaj izbor nije slučajan, a mene osobno podsjeća na retro viseće mreže u kojima bezbrižno ležite na plaži i gledate more. Osjećate se jednako lebdeći u oblacima uz Nike Air Max Pre-Day SE, koji je upotpunjen siluetom s gotovo potpuno vidljivom zračnom kapsulom, koja također vizualno daje osjećaj lakoće.

Ako ste već zaljubljeni u Nikeovu tehnologiju i modele, također ih možete pronaći u njihovoj ponudi na BUZZ-u.

Do sledećeg puta,

Zvezdi

Slični članci