pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
28.09.2022.

COOL AND COMFORT

Pozdrav svima,

 

Pokušat ću se predstaviti u tri rečenice. Moje ime je Adna Subašić. Mnogi me znaju iz kratkog edukativnog dječijeg filma “Otkrij svoju energiju” i s društvenih mreža. Veliki sam zaljubljenik u modu i modne trendove i obožavaaaam se slikati i snimati.

Autfiti koje biramo dio su našeg bića i jedan su od načina da predstavimo sebe, da pokažemo tko smo. Iako smo mi ti koji prave izbore, događa se i da pojedini modeli odaberu nas. Upravo se to dogodilo s ovim predivnim adidas Astir tenisicama.

Gornji dio od samta i sintetike meko i ugodno obavija stopala dajući im potrebnu prozračnost i čvrstinu. Možete ga kombinirati s raznim bojama i uklapati u potpuno različite stilove. Ja uvijek lutam od sportskog do elegantnog, pa mi je važno da nove omiljene tenisice mogu nositi u svakoj prilici, bez razmišljanja. Ovog sam ga puta iskombinirala uz klasičan jeans i adidas majicu Adicolor.

Nove Astir tenisice zasigurno postaju moje nove omiljene tenisice, jer mi daju slobodu da se izrazim na najbolji način i istražim nove modne horizonte.

 

Model adidas Astir dostupan je u Buzz trgovinama online.

 

Vaša Adna!

Slični članci