pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
26.10.2022.

THE “NEW BALANCE” UNIVERSE

Bok ekipa,

Ja sam - Aleksandar. Ili, kako me većina poznaje, Screamoe - DJ, kreator sadržaja, kolekcionar i veliki zaljubljenik u dobre, kvalitetne tenisice.

Tijekom godina mnogo tenisica je prošlo kroz moje ruke... hm, zapravo kroz moja stopala. U početku sam se više oslanjao na izgled nego na udobnost i izdržljivost, no s godinama se moje mišljenje promijenilo te su sada su jedine tenisice koje posjedujem one koje su udobne, dobro izgledaju i moderne. Jedan od brendova koji, po mom mišljenju, bez sumnje zadovoljava sve kriterije je New Balance.

Moj odnos s brendom započeo je prije nekoliko godina kada sam prvi put nosio New Balance 574 - prave klasik tenisice! Krajem prošle godine upotpunio sam svoju kolekciju novim, jednako kultnim, New Balance 327 i 237. Obećao sam sam sebi da ću dati sve od sebe da izađem iz svojeg okvira omiljenih brendova i da ću isprobati nešto drugačije. Tko zna? Možda se čak i ugodno iznenadim. I tako je moja kolekcija tenisica porasla za tri nova para New Balance tenisica.

Početkom ove godine, kada su me pitali koja je moja top tenisica za 2021., odmah sam rekao - New Balance BB550. Davno, čak i prije no što sam ih obukao, znao sam da postoji nešto posebno u ovoj košarkaškoj silueti. Ne znam je li to zbog svojeg izgleda koji je retro, jednostavan i super elegantan, sve u isto vrijeme. Ili možda čak činjenica da ide uz apsolutno sve što imam u ormaru. No od trenutku kada sam ih obuo na noge, pomislio sam "ovo je moja savršena tenisica".

Prirodna bijela koža, paneli u boji, deblji jezik i specifičan dizajn potplata čine New Balance BB550 parom koji moram imati u svojoj svakodnevnoj rutini. Kao nekome tko značajan dio svog svakodnevnog života provodi na nogama, dok puštam glazbu ili sam u pokretu, žureći na sastanak ili fotografiranje negdje u gradu, važno mi je da su tenisice koje sam odabrao za taj dan uistinu udobne. Iako New Balance BB550 nisu među tenisicama s najmekšim potplatom u svojoj liniji, meni su savršene.

Jednostavan i nenametljiv brend čiji modeli daju sofisticiran i klasičan retro izgled koji savršeno mogu upariti u ležerniju dnevnu kombinaciju s trapericama ili s trenirkom koje najčešće nosim vikendom kad izlazim na kavu i brzu kupnju namirnica, ili s nečim elegantnijim poput hlača i košulje.

Pristupačna cijena i visoka kvaliteta su još dva razloga da New Balance BB550 bude dašak svježeg zraka koji nam je svima potreban. Definitivno tenisice koje bih svakome preporučio.

New Balance BB550 i moj outfit možete pronaći u Buzz trgovinama ili u njihovoj online trgovini.

Vidimo se,

Screamoe

Slični članci