pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
02.11.2022.

Do it JUMBO, never tiny!

Hej ekipa,

Iako smo već u dubokoj jeseni te koristimo posljednje sunčane dane ove godine, toplije vrijeme nam još uvijek dopušta nošenje odjeće jarkih boja i kristalno bijelih tenisica. Zato je ovaj put moj izbor pao na Nike Blazer '77 Jumbo.

Nike Blazer '77 Jumbo je tenisica bezvremenskog dizajna. Nešto veći Nike logo na ovim tenisicama i velike vezice daju im zabavan i neobičan izgled, dok prošiveni kožni presvlaci i mekane antilop kapice donose retro vibracije, a sebeli, mekani jezik pruža veću udobnost. Iako se radi o "visokim" tenisicama, rebrasta tkanina na peti je elastična, što modernizira klasičan izgled ovog modela i čini ga iznimno laganim za nošenje.

Na bočnim stranama tenisica nalazi se veliki (JUMBO) Nike logo koji možda na prvu izgleda agresivno, ali meni je upravo taj detalj privukao pažnju. Gumeni potplat daje prepoznatljiv Nike izgled, a uz jedinstven uzorak ovaj model odlično prianja na sve površine. Ako želite biti primijećeni kamo god krenuli, a da pritom birate udobnost i kvalitetu, ove tenisice su idealan izbor za vas.

Jednostavna boja pristaje uz doslovno sve i lagano se kombinira. Nadam se da vam se sviđa kako sam to napravio. Ovaj model Nike Blazer '77 Jumbo dostupan je u svim Buzz trgovinama kao i online.

 

@plugoja

Slični članci