pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
09.11.2022.

ADIDAS FORUM BONEGA – pokaži pravu sebe

Kad pričamo o adidas tenisicama, ne treba puno filozofirati. Tri crte govore same za sebe. Popularan brend koji već desetljećima vlada sportskim i street style modnim svijetom izbacio je još jedan remake svog popularnog modela.

Vrhunska košarkaška tenisica - adidas Forum - ikona street obuće, izašla je 1984. godine te okupila i pokrenula rastuću street style modnu zajednicu u New Yorku.

Forum tenisica je neosporno nasljeđe street fashion kulture, a svoj utjecaj slavi novim Bonega modelom.

Prvo ću spomenuti ono što se zapravo ne vidi izvana na ovoj tenisici. Uložak od memorijske pjene. WOW. Na sam dodir kao da stajes na oblak, koji pamti tvoj otisak. Može li savršenije za tenisicu i aktivnost hodanja, trčanja, plesa? Stvarno napravljeno za cjelodnevnu udobnost.

Ono što mi je bitno je dakle da je tenisica mekana, a ovdje je i gornjište od vrhunske kože mekano kao putar.

Lako je zakoračiti komforno sa stilom i osjećati se visoko uz predimenzioniran i izuzetno prianjajući platformski potplat.

Boja tenisica i dizajn idu uz svaku vašu kreativnu outfit ideju, bilo da idete na brunch s curama, ili smišljate  sportski street outfit, ostavit ćete dojam sigurno. Poseban touch daje dašak zlatne boje i garantirano pokreće vašu unutarnju glamuroznu divu.

 

Forum Bonega djelomično je izrađena od recikliranog materijala generiranog iz proizvodnog otpada kako bi se izbjegao veći utjecaj na okoliš proizvodnje netaknutog sadržaja, i thumbs up adidasu za to!

I tako klasične košarkaške tenisice, nanovo redizajnirane s novim proporcijama, još jednom, toliko godina kasnije, opet uvode nove trendove i nameću se svim ljubiteljima tenisica kao neizostavni modni izbor.

Suzana

 

Slični članci