pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
16.11.2022.

COZY AUTUMN VIBES

Ćao svima,

Evo mene ponovo. Kao što znate, moj modni stil je sportska elegancija. Opisala bih ga kao ležeran i prije svega udoban stil odijevanja. U svakodnevnim prilikama, koje podrazumijevaju odlaske na faks, izlazak na kavu sa prijateljima, ili casual šetnju, najčešće biram komade u kojima se osjećam ugodno i udobno. Zadnji put sam vam predstavila adidas Astir model tenisica. I ovaj put ostajem dosljedna svom stilu, kroz koji oslikavam ljubav prema modi, udobnosti i casula izgledu. Ukoliko ste i vi, kao i ja bili u potrazi za modernim ženskim tenisicama za ove jesenje dane, predstavljam vam Reebok Club C Geo Mid model!

Svima nam je bitna udobnost, ali naravno i to da tenisica bude moderna i da se može lijepo kombinirati. Izrađene su kombinacijom materijala, od luksuznog antilopa i kože u gornjem dijelu i ono što je sigurno, pružiti će vam udobnost koju zaslužujete.

Debelo gazište na vanjskom đonu, štitnik od blata i peta sa srednjim izrezom naglašavaju atraktivan vanjski izgled. Tenisice su plitkog profila sa klasičnim vezanjem. Reebok Club C Geo Mid su tenisice dizajnirane za tvoje uživanje, a ja sam ih iskombinirala uz bijelu trenerku i bež majicu, klasičan svakidašnji cozy look kojeg svi obožavamo.

Naruči ih online ili požuri do najbliže Buzz trgovine  i uvjeri se zašto je ovaj model stvoren baš za tebe.

Vaša Adna!

Slični članci