pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
23.11.2022.

NEON VIBES – ATTRACTS NEON TRIBE

Bok ljudi,

Zovem se Anja, Popov Anja, i da, ovo je referenca iz filma o Jamesu Bondu, jer je film rađen prema liku Duška Popova, koji je bio trostruki agent. Nisam agent, ali sam freelancer pa putujem digitalno na sve strane svijeta i moj martini ("Shaken, not stirred") je ‘dojč’ kava.

Kako moj posao ne zahtijeva da u uredu budem u odijelu i štiklama, moj stil je ležeran sa sportskim elementima. Tako da su tenisice neizostavan detalj koji kombiniram čak i uz suknje i haljine. Preferiram ih u svijetlim bojama i sa puno printa.

Stalno sam u pokretu pa mi je izuzetno bitno da mi tenisice budu udobne, pa upravo iz tog razloga biram model Nike Air Max Bliss. Mjehurići Air Max jastuka, ugrađeni u laganu pjenu na potplatu, daju udobnost pri svakom koraku.

Nadahnute prirodom i svime što ona ima za ponuditi, ove tenisice se stapaju s modernom tehnologijom kako bi nam pružile udobnost kao nijedne druge.

Poseban naglasak bih stavila na neonsku boju koja odskače od ovog zimskog sivila i daje odvažnost svakom koraku u ovim tenisicama.

Kombinirajte ih s printevima i hrabrim bojama iz nove Nike kolekcije!

Nike Air Max Bliss potražite u najbližem Buzz trgovinama ili online.

Usudi se ne uklopiti se!

@popovanja

Slični članci