pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
30.11.2022.

Nike Air Max 95 – 50 Years of Nike Innovation

Pobudi me znatiželja svaki put kad vidim par tenisica koje mi se sviđaju. Osim što ih želim u svojoj kolekciji, očito. No, pokušavam i sam otkriti priču iza siluete, kao i za svaku svoju pjesmu. Izvorno namijenjene trčanju, Air Max 95 je prvi model kod kojeg je prednji zračni jastuk vidljiv, a swoosh je mal i diskretan. U samom početku je Sergio Lozano, Nike ACG dizajner, smatrao kako su upravo Air Max 95 same po sebi potpis Nikea i da im više nije potrebno predstavljanje marke kroz logo. Apsolutno mi se sviđa ovaj stealthy look, malo u "undercoveru", zato sam danas i izabrao Air Max 95 Black/White/Blue.

Mali neonsko zeleni uzorci na donjem potplatu počast su natjecateljskoj strani koncepta Air Max 95. Lako ih možemo koristiti za kombiniranje s ostalim neonskim elementima na baš svakom outfitu!

Iako je bio kišni kasnostudenski dan, u odabranoj odjevnoj kombinaciji osjećao sam se odlično. Tenisice Air Max 95 vrlo su udobne i stabilne. Bez problema sam u njima mogao ostati cijeli dan. Povrh toga, izdržljive su, dobro izrađene i odlično prianjaju na bilo koju površinu. Ovdje se može vidjeti Lozanov dodir genija, a on je instinktivno unio i male note Nike ACG; neprijavljeno, ali primjetno. Retro font natpisa asocira na Nikeovu 50. godišnjicu inovacija unesenih u industriju.

Odlučio sam ih nositi uz laganu Nike trenirku, podstavljenu flisom za maksimalnu udobnost na otvorenom. Ono što mi je stvarno super je to što je Air Max 95 dizajn tako razigran, nova izdanja izlaze svake godine s različitim kombinacijama boja za svačiji ukus.

Pronađite Air Max 95 Black/White/Blue ili cijeli asortiman Air Max 95 tenisica u raznim bojama u BUZZ trgovinama ili online.

Budi fora,

El Nino

Slični članci