pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
07.12.2022.

ACBC EVERGREEN: U koraku sa modnim i ekološkim trendovima

Hej, društvo!

 

Za početak da se upoznamo – zovem se Iva Šćekić i od nedavno sam član Buzz Crew-a. Kao neko tko obožava sneaker kulturu, stvarno se radujem što sam dio ove priče. Moja opsesija prema tenisicama raste sa godinama, pa se tako u mojem cipelarniku mogu naći različite siluete u brojevima od 39 do 41. Ukoliko se i dogodi da me tenisice osvoje na prvu loptu, nije mi važno ni da li su odgovarajuće veličine – uzimam ih iako su za broj ili dva veće. Nosim ih u svim prilikama i obavezan su dio mog stila.

Zbog užurbanog tempa i brojnih aktivnosti tokom dana, važno mi je da obuća bude udobna, što uglavnom i je. Ali, priznajem da u mojoj kolekciji ima i tenisica koje su me privukle isključivo svojim izgledom i kojima nisam mogla odoljeti, pa sam ih morala imati, bez obzira što možda i nisu najudobnije.

Nedavno me je razveselila vijest kako je u Buzz stigao novi sneaker brend. ACBC je ime za koje ste sigurno čuli ako ste ljubitelj održive mode. Njihove tenisice su jedinstvene upravo zbog načina proizvodnje koji se temelji na biorazgradivim i recikliranim materijalima. Ne samo đon, već svaki detalj ovih tenisica dobijen je iz obnovljivih izvora. Sjajno, zar ne?

 

Otvorena sam po pitanju različitih modela i često volim eksperimentirati – od dizajnerskih primjeraka pa do sportskih klasika. Za današnji outfit sam odabrala ACBC Evergreen tenisice dizajnirane u suradnji  sa čuvenim modnim brendom Alexander Smith. U svijetu mode sam još od djetinjstva, modelingom se bavim dugi niz godina i upoznata sam sa raznim dizajnerskim komadima. Zasigurno mogu reći kako je spoj udobnosti i dizajna ovih tenisica na vrhuncu. Jedna od korisnijih informacija za mene, kao velikog kolekcionara, je to što su ove tenisice napravljene od održivih i 100% prirodnih materijala koji nisu životinjskog porijekla.

ACBC Evergreen model je unisex i lako će se uklapati u različite stilove, kako kod muškog tako i kod ženskog dijela ekipe. Sigurno ću ih nositi uz mnoge odjevne kombinacije, a moguće je i da će se još neka boja ovog modela uskoro naći u mojoj kolekciji.

 

Evergreen tenisice, kao i ostale ACBC modele možete naći u svim Buzz trgovinama ili online.

 

Iva

 

 

Slični članci