pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
14.12.2022.

NIKE AIR MORE UPTEMPO: BEZVREMENSKI KLASIK

Nike Air More Uptempo jedna je od najlegendarnijih Nike tenisica, puštena u prodaju još 1996. te od tada  prisutna, što je čini klasičnim stilom koji nikada ne izlazi iz mode. Ne samo da tenisica izgleda sjajno, već nudi vrhunsku udobnost i potporu zahvaljujući svojim jastucima i zračnim džepovima u među potplatu za dodatno odbijanje tijekom hodanja ili trčanja.

 

No nije samo izvedba ove tenisice ono što ju je učinilo hitom u svijetu mode, hrabar "AIR" brend i cjelokupni dizajn čini ovu tenisicu prepoznatljivim komadom, a tijekom godina su je prihvatile i sve modne ikone. Zapravo, Air More Uptempo model je prikazan na mnogim snimanjima urednika visoke mode, a nosile su ga slavne osobe i modni utjecajni ljudi.

Uptempo je definitivno ikonična silueta, ali po mom mišljenju prilično podcijenjena, barem u Sloveniji. No globalno, posebno u svijetu mode, ovaj dobro poznati model mnogi vole nositi zbog prepoznatljivih detalja po čemu je tenisica i specifična.

Air More Uptempo savršen je za svakoga tko želi istaknuti svoju obuću bez razmišljanja o udobnosti ili performansu. Izgleda sjajno u kombinaciji s trapericama, kratkim hlačama i čak joggericama, pa ih možete nositi bilo gdje! Također, model je dostupan u više boja tako da možete pronaći nešto što savršeno odgovara vašem individualnom stilu - bilo da preferirate svijetle boje poput crvene i plave ili suptilnije tonove poput crne i bijele, za svakoga postoji ponešto!

Nike Air More Uptempos izvrstan je izbor ako tražite elegantne, ali udobne tenisice. Pa zašto ne biste već danas dodali ovaj bezvremenski klasik u svoju kolekciju?

Nike Air More Uptempo možete pronaći u svim Buzz trgovinama ili online.

 

Tadej Kolar Jetski

Slični članci