pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
21.12.2022.

Back to childhood with Reebok Hexalite Legacy

Hej ekipa! Kao što svi vidimo, zima je tu, a ja sam opet s vama kao Buzz Crew i spremam se otkriti svoje dragulje za ovu zimsku sezonu. Snijeg je napokon došao, što definitivno utječe na moje raspoloženje i odabir odjeće i boja.

Danas ću se fokusirati na outfit detalje koji ne mogu proći nezapaženo. Počinjem s mrežastim potplatom i diskretnim ružičastim elementima Reebok Hexalite Legacy, koji osim što izgledaju super cool, jamčim vam da će vas vratiti u djetinjstvo kada smo, umjesto tvrdog gaženja, s lakoćom poskakivali na baš svakom koraku. Pa, isto je i s Reebok Hexalite Legacy jer vam Hexalite daje elastičan osjećaj ublažavajući vaše pete dok hodate. A super je i to što vas nitko neće čudno gledati na ulici.

Ja sam svoje tenisice iskombinirala s trapericama i trenirkom, no vi možete eksperimentirati jer su vrlo jednostavne za nošenje, a još lakše za fotografiranje.

Kao ljubitelj zimskih sportova, moj današnji izbor uključio je jaknu MONT W CAMO HEAVY WEIGHT JKT, koja nije samo prikladna za planine, već je jednako savršena za urbani stil života. Znajući kakve su vani temperature, ne želim ni pomisliti kako bi bilo da izađem van ako nisam toplo obučena - drugim riječima, poput polarnog medvjeda koji ide prema Sjevernom polu.

Neću lagati kada vam kažem da na moj izbor zimske odjeće, ne utječe samo razina udobnosti, već i sitni detalji - teaseri koji odmah zaokupe moju pozornost i mogu model pretvoriti u moj totalni favorit. Ono što je na primjer uhvatilo moj modni odabir je u Mont W Camo heavy weight jakna, na čijoj se unutarnjoj strani nalazi dio stripa "A Happy life" – i kako se ne zaljubiti u nju na licu mjesta? Priznajte, i vi imate te male hirove koje vas automatski zgrabe i natjeraju vas da padnete.

To je to od mene, dragi moji. Nadam se da ste uživali u mojem stajlingu, a sada ću vas ostaviti da sanjarite snijeg u planinama i prisjećate se uspomena iz djetinjstva, vrijeme kada smo slobodno skakutali po ulicama. No, još uvijek to možemo uz Reebok Hexalite Legacy.

Reebok Hexalite Legacy i moju cijelu kombinaciju možete pronaći u Buzz trgovinama ili online.

Vaša Akasha

Slični članci