pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
28.12.2022.

PUMA MAYZE STACK TAKES IT TO A WHOLE NEW LEVEL

Bok ljudi,

Ovo je moja prva blog priča kao dio Buzz Crew-a. Zovem se Zorica, ali oni koji me poznaju zovu me Zoka. Kao i svaka druga djevojka, veliki sam ljubitelj mode i modnih trendova, a tenisice su moja najveća strast.

Danas su moju pažnju privukle PUMA Mayze stack tenisice. Nisam se mogla odlučiti za koju nijansu, pa sam je uzela u obje opcije, White Vaporous Grey i Rose Quartz. PUMA Mayze Stack model podignuti će tvoje tenisice na potpuno novu razinu, doslovno. Ima povišen potplat i gornji dio koji je inspiriran nekim od najpoznatijih Puminih modela. Baš sve mi se svidjelo na ovim tenisicama, a doista su odmah privukle moju pažnju.

PUMA Mayze stack model savršeno pristaje uz nekoliko odjevnih kombinacija, a danas sam kombinirala Puma Mayze Stack "White Vaporous Grey" s Puma Infuse trenirkom s polu zipom i Puma Infuse hlače širokih nogavica, kao i uz New Balance kombinezon s visokim ovratnikom koji vam daje udoban osjećaj i moderan izgled. Puma Mayze Stack "Rose Quartz" sam kombinirala uz hlače i New Balance gornji dio trenirke koja se stvarno savršeno uklopila u kombinaciju.

To je sve od mene za sada. Nadam se da vam se svidio moj izbor. Moju kombinaciju možete pronaći u Buzz trgovinama kao i online.

Želim vam Sretan Božić i Novu godinu! Vidimo se iduće godine.

Do sljedećeg puta,

@Zokaaaaa…

 

 

Slični članci