pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
11.01.2023.

CONVERSE CTAS: Za avanture na svim terenima

Prije svega da se predstavim. Ja sam Tomislav Petrlić i od ranih koraka sam već počeo pomno birati sta kombiniram sa svojim tenisicama. Od kako sam postao član Buzz Crewa te kombinacije sad mogu postat još divlje i kreativnije. Zanimljivo je da vam pišem prvi put o Converse tenisicama posto je jedan od prvih modela s kojim je mali Tomislav od nekih 10 godina počeo svoju avanturu u svijetu sneakerheadova upravo su bile All Star karirane Conversice.

Jos uvijek na vratima maminog stana imam urezan nadimak koji sam dobio zbog njih “punker” posto sam tad dosta slušao punk, a Converse je neizbježni dio te kulture.

Nego da se malo vratimo na početak Conversa prije predstavljanja novog modela. Converse je američka sportska obuća koja se proizvodi od 1908. godine, prvobitno su bili poznati po svojim visokim tenisicama, ali su kasnije proširili svoj asortiman i počeli proizvoditi i ostale vrste sportske obuće.

Converse je počeo svoj put do globalne slavine kroz nogomet. Godine 1917., Chuck Taylor, poznati nogometaš i trener, počeo je raditi za Converse kao prodavač i trener. Taylor je utjecao na dizajn tenisica, uključujući dodavanje svojeg imena i prezimena na zaštitni znak od Converse. Tako su nastale Chuck Taylor All Star tenisice, koje su brzo postale hit i postale jedne od najprodavanijih sportskih tenisica na tržištu.

Converse se kasnije proširio i na druge sportove, uključujući košarku, boks i skateboarding. Danas su Converse tenisice poznate diljem svijeta kao ikona stila i dio pop kulture. Iako su se mnogi elementi dizajna promijenili tijekom godina, Chuck Taylor All Star tenisice su i dalje jedne od najpopularnijih Converse tenisica na tržištu. Kako se Converse proširio na razna polja dolazimo i do Converse CTAS All Terrain modela.

Converse CTAS All Terrain Shirt tenisice su stilizirane i funkcionalne. Imaju izdržljivo gornjište od platna s gumiranom potplatom, što ih čini pogodnim za različit teren. Klasičan Converse dizajn s vezicama na prednjoj strani i jastučićem na petlji i jeziku daju dodatnu udobnost. All Terrain Shirt tenisice dostupne su u crnoj, sivoj i crvenoj boji, tako da možete odabrati onu koja najbolje odgovara vašem stilu. Bilo da istražujete grad ili se uputite prema stazama, ove tenisice su pouzdani izbor za sve vaše avanture.

 

Tomislav

Slični članci