pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
18.01.2023.

NIKE DUNK LOW – TERRY SWOOSH

Prošli put nisam puno odstupala od svoga stila i predstavila sam vam model Reebok Club C Geo Mid, koje su vam se jako svidjele. Ponovo sam tu, a sada vam predstavljam moje najdraže tenisice NIKE Dunk Low. Volim modnu povijest, pa se tako i vratih u vrijeme osamdesetih. Osvježene novim bojama i sa “Terry Swoosh” logom, Nike Dunk Low ženske tenisice su idealne za hladne dane. Prepoznatljiva silueta ovih laganih tenisica će se uklopiti u svaki outfit i za svaku priliku. Ovaj model je siguran izbor bilo da se radi o odlasku na fakultet, u školu, kavu sa prijateljima ili o izlasku u klub.

Ovo izdanje kultnog modela košarkaških tenisica iz osamdesetih odiše toplim vibracijama i obezbjeđuje vam dobro poznatu udobnost i originalnost.

Konstrukcija gornjeg otvora i jezika ovih tenisica, zajedno sa perforacijom na gornjem dijelu, u predjelu prstiju daju ikonični izgled. Posebnu ekskluzivnost daje im specifični materijal – frotir. Utkan je na jezičak, swoosh i na petu. Postavljen plitak otvor oko članka dodaje uglađen izgled i još bolji osjećaj. Odlično se kombiniraju uz Nike Cargo donji dio trenerke, i Nike Utility hoodicu. Odlična lifestyle kombinacija za sve one koje vole klasiku sa notom urbanog, modernog izgleda

Brojni džepovi na hlačama, pružaju dašak sportskog stila dok vam pomažu da vam sve sitnice budu na dohvat ruke. Topao i mekan flis napravljen od teksture vune sa spuštenim šavovima na ramenima, savršen je izbor hoodice za najhladnije dane.

Ukoliko ste u potražnji za zimskim tenisicama za sve cool prilike koje te čekaju, to su definitivno NIKE Dunk Low, koje sa svojim gumenim đonom i šarom sličnom kao na originalu, pruža savršeno prianjanje.

Poruči ih na web shopu ili trči do najbliže Buzz trgovine i uvjeri se da je ovaj model za tebe i ove zimske dane.

Vaša Adna!

 

Slični članci