pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
25.01.2023.

Nike Air Max Dawn: Orange is the new black

Pozdrav ljudi!

Ja sam Vanja Vučković. Moje pojavljivanje na društvenim platformama je počelo još prije par godina, kreiranjem mog YouTube kanala i kreiranjem nekih od prvih videa. Sadržaj koji plasiram, danas možete pratiti na YouTube-u, Instagram-u i TikTok-u.

Drago mi je što sam konačno dobio priliku da vam pokažem nove omiljene tenisice. Kada sam ih vidio u izlogu, odmah su mi skrenule pažnju i poželio sam ih imati u svojoj kolekciji. Bilo je različitih boja, ali sam se odlučio za moju omiljenu, narančastu.


Model tenisice o kojoj vam pišem spada u mojih top 3 Air Max modela, a to je Nike Air Max Dawn.

Revolucionarna Air tehnologija je prvi put zaživjela 1978. godine, dok je 1987. Air Max 1 je debitovao sa vidljivom Air tehnologijom, omogućavajući obožavaocima više od osjećaja zračnog jastuka – postao je vidljiv zračni đon. Od tada su Air Max tenisice nove generacije postale hit među sportašima i kolekcionarima, nudeći upečatljive kombinacije boja.

Ukorijenjen u atletskom DNK, Air Max Dawn je napravljen od najmanje 20% recikliranog materijala. Sintetički antilop i drugi materijali spajaju vintage vibracije trčanja sa svježim detaljima, dok Nike Air jastučići pružaju osjećaj udobnosti i lagodnosti tijekom cijelog dana.

Također, sviđa mi se što ovaj model pruža širinu izbora outfita uz koji ga možeš upariti. Mogu se nositi na trening te kombinirati uz svakodnevni lifestyle.

Smatram da je nijansa narančaste koja se nalazi na ovom modelu tenisica apsolutni hit ove sezone te  zasigurno mogu reći da je narančasta nova crna!

Air Max Dawn potraži u najbližoj Buzz trgovini ili online.

Vanja

 


 

Slični članci