pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
01.02.2023.

ACBC Greenwich - Sneakers that make you dance in the street

Bok svima,

Moje ime je Ramona i velika sam ljubiteljica tenisica, strastvena za modu i stil. Prvi put pišem svoj Buzz blog, pa sam puna energije i uzbuđena što mogu podijeliti svoja iskustva sa svima vama! Također, uvijek sam uvijek u potrazi za novim avanturama, volim istraživati ​​modu, otkrivati ​​nove aktualne trendove i primijeniti ih na svoje outfite.

Djevojke, pripremite se za novu razinu udobnosti i stila uz ACBC Greenwich tenisice! Čim sam otvorila kutiju, moja reakcija je bila, „Wow”! Tako su cool i sviđa mi se kako se čagano kombiniraju uz svaki outfit. Izgledaju zaista udobno i definitno nisam pogriješila - lagane su kao paperje! A kad sam ih obukla, moji su koraci jednostavno bili kao da plešem gradskim ulicama! Da, dobro ste čuli! ACBC Greenwich su tenisice koje vam daju samopouzdanje da radosno poskakujete i plešete u svakom trenutku dana.

Ponekad je promjenjivo vrijeme moja muza, puno lakše dolazim do dobrog raspoloženja za isprobavanje novih komada koji može otkriti drugu stranu mog izgleda. Tenisice ACBC Greenwich savršene su za djevojke sa super stilom koje vole smart-casual stil, a pritom se žele osjećati ugodno. Dizajn je minimalistički, s nekim sofisticiranim notama koje daju sitni zlatno-crvenkasti detalji, a zahvaljujući neutralnoj boji i materijalima vrhunske kvalitete savršene su za svaku priliku, od dnevnih rutina do posebnih događaja.

One su avangardne tenisice ne samo zbog upečatljivog izgleda, već i zbog same činjenice da su to prve tenisice izrađene u potpunosti od recikliranih materijala! Zaista poštujem brigu dizajnera Alexandera Smitha za okoliš u kojem živimo te podržavam njegovu predanost ponovnom otkrivanju i inoviranje u nove tehnologije za izradu tenisica.

Reciklirani materijali ponovno su zaživjeli u vrhunskoj silueti, visoke su kvalitete i pružaju dodatnu udobnost u svakom koraku. Gumeni potplat osigurava prianjanje i izdržljivost, dok zaobljeni oblik vrha tenisice nudi elegantan i ženstven izgled.

Stvarno sam zaljubljena u ACBC Greenwich tenisice!

Tenisice ACBC Greenwich Alexander Smith dostupne su u BUZZ trgovinama ili online pa ćete lako pronaći savršeni par za sebe. Uložite u održivost, udobnost i stil uz ACBC!

 

Ramona

 

Slični članci