Blogger Pick
22.02.2023.

History of the 90s' with adidas Ozelia

Hej ekipa,

Izuzetno sam sretan što vam mogu reći da sam se vratio, ali ovaj put kao dio najcool ekipe - BUZZ ekipe. Dakle, viđat ćemo se često! I danas sam spreman odvesti vas u moj svijet plesa i glazbe te vas vratiti u prošlost zajedno s adidas Ozelia linijom.

adidas Ozelia jedan je od kultnih modela koji vraća nostalgiju odvažnog duha 90-ih. I iako sam generacija Z, ili GEN Z kako nas većina ljudi zove, jako se poistovjećujem s pop kulturom 90-ih kada je street style bio na vrhuncu. To su dani kada su izašle neke od najzgodnijih plesnih pjesama koje i dan danas pušu iz klupskih zvučnika.

adidas Ozelia tenisice također nose DNK 90-ih, dok kombinacijom retro dizajna s modernom tehnologijom, poput mekanog međupotplata i adiPRENE®, apsorbiraju silu udarca između površine i pete, smanjujući tako opterećenje zglobova. Znate da je u plesu jako važno moći s lakoćom izvoditi sve pokrete koje želite.

 

Osim što su ludo udobne i jako dobro prianjaju, adidas Ozelia tenisice su me osvojile i svojim dizajnom. Kombinacija različitih tkanina je nešto što mi se oduvijek sviđalo, plus što stvarno super funkcioniraju s kamuflažnim elementima.

Osobno sam ih kombinirao s adidas Ozworld kompletom i mojim omiljenim šeširom kako bih upotpunio outfit u svom stilu.

Ako ste i vi jedan od onih retro obožavatelja koji poštuju hrabre dizajnerske odluke, adidas Ozelia modele možete pronaći u BUZZ trgovinama ili online ovdje.

Slični članci