pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
22.02.2023.

History of the 90s' with adidas Ozelia

Hej ekipa,

Izuzetno sam sretan što vam mogu reći da sam se vratio, ali ovaj put kao dio najcool ekipe - BUZZ ekipe. Dakle, viđat ćemo se često! I danas sam spreman odvesti vas u moj svijet plesa i glazbe te vas vratiti u prošlost zajedno s adidas Ozelia linijom.

adidas Ozelia jedan je od kultnih modela koji vraća nostalgiju odvažnog duha 90-ih. I iako sam generacija Z, ili GEN Z kako nas većina ljudi zove, jako se poistovjećujem s pop kulturom 90-ih kada je street style bio na vrhuncu. To su dani kada su izašle neke od najzgodnijih plesnih pjesama koje i dan danas pušu iz klupskih zvučnika.

adidas Ozelia tenisice također nose DNK 90-ih, dok kombinacijom retro dizajna s modernom tehnologijom, poput mekanog međupotplata i adiPRENE®, apsorbiraju silu udarca između površine i pete, smanjujući tako opterećenje zglobova. Znate da je u plesu jako važno moći s lakoćom izvoditi sve pokrete koje želite.

 

Osim što su ludo udobne i jako dobro prianjaju, adidas Ozelia tenisice su me osvojile i svojim dizajnom. Kombinacija različitih tkanina je nešto što mi se oduvijek sviđalo, plus što stvarno super funkcioniraju s kamuflažnim elementima.

Osobno sam ih kombinirao s adidas Ozworld kompletom i mojim omiljenim šeširom kako bih upotpunio outfit u svom stilu.

Ako ste i vi jedan od onih retro obožavatelja koji poštuju hrabre dizajnerske odluke, adidas Ozelia modele možete pronaći u BUZZ trgovinama ili online ovdje.

Slični članci