pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
01.03.2023.

Nike Air Max Furyosa: Bold lines and double air for authentic street style

Hej svima,

Opet ja, no ovaj put, odlučila sam vam predstaviti moj novi omiljeni Nike model - Air Max Furyosa!

Ovaj model mi je već na prvi pogled privukao pažnju, počevši od dizajna, preko siluete, a posebno boje. Sigurno će biti dio moje rotacije ovog proljeća.

Nike Air Max Furyosa, iako je izgled tenisica inspiriran tenisicama za trčanje, ovaj model spada u Lifestyle kategoriju. Udobnost je na visokoj razini, a tijekom cjelodnevnog nošenja bez problema će odgovoriti za svakodnevne izazove.

Zakoračite u modu devedesetih i postanite ikona stila 21. Stoljeća! Hrabrost, originalnost i udobnost sinonim su za Nike Air Max Furyosa tenisce.

Valovite linije gornjeg dijela tenisice karakteriziraju bogati miks materijala, poput prozračne mrežice i TPU detalja. Veća i sigurna potpora za stopalo i gležnjeve, širi prednji dio stopala te međupotplat od pjene osiguravaju savršeno pristajanje. Dvostruke vezice koje se protežu od prednje strane do pete omogućuju savršeno vezanje tenisice na neobičan način. Budite hrabri i spontani te izrazite vlastiti stav u elegantnoj silueti ovog modela.

Ono što mi se najviše svidjelo kod modela Nike Air Max Furyosa je jarka boja, a uz to,  mogu se kombinirati uz doslovno svaki odjevni komad i definition će biti dio mog outfita ove proljetne sezone.

Nadam se da vam se sviđa kako sam to iskombinirala, a model Nike Air Max Furyosa dostupan je u svim Buzz trgovinama kao i online.

Do sljedećeg puta,

Zoka.

 

Slični članci