pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
08.03.2023.

CLASIC AND TRENDY: ADIDAS NIZZA PLATFORM

Hej svima,

ponovo sam tu da vam predstavim novi model iz BUZZ-a koji mi je privukao pažnju. Prvi put kada sam ugledala adidas NIZZA tenisice pomislila sam na dvije riječi, CLASSIC AND TRENDY.

Svi već znate koliko preferiram udobnost, a sa adidas Nizza tenisicama, njihovom platformom i EVA uloškom, udobnost je prešla na veći nivo.

Znate ono kad vas nešto privlači i ne možete maknuti pogled s toga? Kad odjednom snažno poželite ono što niste ni znali da želite, a sad, kad je ispred vas, kombinirate sve svoje odjevne komade uz to? I shvatite da ide na sve.. na hlače, haljine, trenerku… I onda ih obujete.. i zaključite da.. to je to!

Trendy tenisice spremne za brzi izlazak iz kuće, šetnje, shopping, piće sa društvom… Obuj ih i svaki svoj outfit podigni na još viši nivo.

Nove adidas Nizza zasigurno postaju moje nove omiljene tenisice, jer mi daju slobodu da se izrazim na najbolji način i istražim nove modne horizonte, a istovremeno zadržavaju opušten duh.

Zato ih brzo naruči online ili trči do najbliže BUZZ trgovine i uvjeri se da je ovaj model stvoren za tebe i nadolazeće proljetne dane.

 

Vaša Adna!

Slični članci