pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
15.03.2023.

NMD_3 TAKES OVER

Gdje ste ljudi! 

Iako su moje prethodne priče bile posvećene Nike-u, mislim da, ipak, nije okej da vam ne spomenem kako ove sezone adidas osvaja ulice svojom novom kolekcijom. Danas ću vam pisati o paru koji najviše nosim u posljednje vrijeme i koji me je oborio sa nogu!

Da bih vam dočarao ovaj model tenisica, ajmo se vratiti par godina unazad. 12. prosinca 2015. lansirana je prva serija adidas NMD-a - i da, NMD je zauzeo gradske ulice širom svijeta. Moderna silueta, napravljena sa najsuvremenijom tehnologijama, zapravo odaje počast adidas kultnim modelima, kao što su Micro Pacer,  Rising Star, Boston Super. Danas, adidas razvija istu ideju, i igrajući se transparentnošću, donosi NMD_V3 tenisice!

Kada biram nove tenisice, važno mi je da ih mogu uklopiti u svoj stil oblačenja, a uz ovu boju novih NMD_V3 ide apsolutno sve. Moram naglasiti da su zbog boost jastučića nevjerojatno udobne, pa sam siguran da ćete uživati u njima, sada kada nas čekaju ljepši dani i boravak u prirodi od jutra do mraka! Materijal od kog su izrađene je vrlo fleksibilan i savršeno se prilagođava vašim stopalima.

Adidas NMD_V3 je model koji će definitivno dati pečat mojim proljetnim outfitima. Nemoj ni ti ispustiti svoj par, već požuri najbliže BUZZ trgovine ili naruči svoj par online.

Do sljedećeg čitanja,

Vanja

 

Slični članci