pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
22.03.2023.

NEW BALANCE CT302 - CHUNKY, CHUBBY BUT SO ELEGANT

Ove super kul tenisice, pod nazivom CT302 serije, tako chunky, tako bucmaste, ali tako i elegantne savršena su kombinacija za mene. Ja svoje NEW BALANCE CT302 nosim i uz sportske kombinacije tijekom vježbanja i plesanja, s haljinama kad se ubacim u svoj Sporty Spice mode, u pidžami po kući samo zbog njihove udobnosti, a i naravno u izlascima uz mnoge odjevne kombinacije za najbolju pokretljivost po plesnom podiju.

Ono što ih za mene čini elegantnim je prednji dio na prstima, sam 'toebox', koji je zaobljen i time im pridodaje na nježnosti cijelog izgleda, a i uz to ima dodatni sloj na samim prstima, takozvani 'toe cap' te 'toe guard' koji je produžen sve do rupa za vezanje i dodatno je 'pojačan' s gumenim materijalom. Uz takvu dodatnu zaštitu još su udobnije za nositi u dužim šetnjama (čak i kilometarskim), ali naravno i po proljetnim i ljetnim sunčanim danima kada stopala sama 'prodišu' kroz ove CT302. I nije sve to samo zbog njihovog izgleda, koji je btw. trenutno IN, već i zbog kvalitete tenisica i njihovog materijala.

I već kad spominjem materijal, New Balance, sami po sebi su održivi i približavaju problem o klimatskim promjenama, te u njihovim materijalima najčešće će se pronaći ekološki poželjniji materijali koji će se povećavati udjelom do 2025. godine (koža, reciklirani poliester, a i pamuk).

Ali, samo malo, nisam još ni spomenula njihov srednji dio, platfomasti 'midsole' i sam đon. Ne samo da ti nadoda cca 4 cm visine, već ti i sam đon dopušta lakše koračenje, trčanje i plesanje uz horizontalne 'cik-cak' crte koje ti olakšavaju savijanje stopala. S ovim modelom su napravili pun pogodak! NB CT302 je poboljšani model, napravljen po modelu CT300 iz 80.-ih koji je 'relaunchan' u 2014. No CT302 prati originalni oblik CT300 uz te nove dodatke poput 'platforme', stiliziranog slova 'N', već navedenih gumenih toe guard-a te valovitih linija i odrezanih materijala po cijeloj tenisici (od stražnjeg 'ovratnika', dizajnu po strani tenisice, linijama na đonu…).

A sad također kako ih ja nosim, jako rijetko zapravo nosim vezice zavezanu u mašnu, ja ih osobno prije sakrijem nazad ispod jezika. No, u slučaju New Balance CT302 i s mašnom i bez nje jednako su mi slatke. Nikad nisam pogriješila u njihovom vezanju!

I zbog svih tih stvari moje New Balance CT302 putuju sa mnom svugdje i stalno, na mojim stopalima, u putnoj torbi, u autu dok čekaju da se preobujem, a i često ih nađem kako stignu u moju plesnu dvoranu prije mene, te na snimanju spota, u studiju, a i u mojim omiljenim kafićima/klubovima za izlaske.

NEW BALANCE CT302 tenisice potraži u najbližoj BUZZ trgovini ili online.

 

Noelle

Slični članci