radnim danom 9:00 - 16:00

za narudžbe iznad 30,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

Blogger Pick
29.03.2023.

Take It Back To Y2K With the ADI2000!

Hej,

Ja sam Georgescu, full-time sneaker-vlogger. Ovo je moj prvi put da pišem na Buzz blogu kao dio ekipe i super sam uzbuđen što mogu s vama podijeliti svoja razmišljanja o najcool i novoj tenisici ovog trenutka.

Danas se pripremite za novi par Adi2000 “Core Black & Core White”! Utjelovljujući elemente svijeta skejta, ovaj par prikazuje elegantne detalje - napravljene od recikliranog materijala. Nadahnute smjelošću ranih 20-ih i s dozom DNK ere skejta, u raznovrsnoj paleti boja, ove tenisice će vam omogućiti da vjerujete da su napravljene po vašoj želji.

Udobnije nego što možete zamisliti, lake za nošenje i prikladne za svaki dnevni outfit - to su glavne karakteristike Adi2000 "Core Black & Core White" . Čak i ako ih želite nositi uz urbani kroj, široke traperice i majicu ili udobniji, monokromatski stil, ovaj par morate imati u svom ormaru. Ono što ovaj par čini savršenim za svaki outfit i doživljaj su minimalistički dizajn sa sofisticiranim detaljima uočenim na gumenom obrubu i gornjim dijelovima, neutralne boje i korišteni vrhunski materijali.

Mislim da je ovaj retro-futuristički koktel iznimno cool i osebujan. Bez potrebe za jarkim bojama, ovaj par zasigurno privlači pažnju!

Odlučio sam spojiti ovaj par s 2 outfita i vjerujem da savršeno pristaje uz obje!

Prvi outfit prikazuje traperice širokog kroja, bijelu običnu majicu i adidas hoodie, a drugi outfit uključuje ovu trenirku.

 

Za kraj, Adi2000 je na vrhu moje liste i uskoro će biti na vrhu liste strastvenih tenisica!

Adi2000 “Core Black & Core White” sada je dostupan u Buzz trgovinama ili online, tako da možete lako pronaći ono što vam savršeno pristaje. Buzz, be epic, wear sneakers!

Vidimo se kasnije!

Georgescu

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
May.
2023.
Blogger Pick
https://www.buzzsneakers.hr/tenisice/260719-nike-tenisice-nike-dunk-low-remastered