pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
29.03.2023.

Take It Back To Y2K With the ADI2000!

Hej,

Ja sam Georgescu, full-time sneaker-vlogger. Ovo je moj prvi put da pišem na Buzz blogu kao dio ekipe i super sam uzbuđen što mogu s vama podijeliti svoja razmišljanja o najcool i novoj tenisici ovog trenutka.

Danas se pripremite za novi par Adi2000 “Core Black & Core White”! Utjelovljujući elemente svijeta skejta, ovaj par prikazuje elegantne detalje - napravljene od recikliranog materijala. Nadahnute smjelošću ranih 20-ih i s dozom DNK ere skejta, u raznovrsnoj paleti boja, ove tenisice će vam omogućiti da vjerujete da su napravljene po vašoj želji.

Udobnije nego što možete zamisliti, lake za nošenje i prikladne za svaki dnevni outfit - to su glavne karakteristike Adi2000 "Core Black & Core White" . Čak i ako ih želite nositi uz urbani kroj, široke traperice i majicu ili udobniji, monokromatski stil, ovaj par morate imati u svom ormaru. Ono što ovaj par čini savršenim za svaki outfit i doživljaj su minimalistički dizajn sa sofisticiranim detaljima uočenim na gumenom obrubu i gornjim dijelovima, neutralne boje i korišteni vrhunski materijali.

Mislim da je ovaj retro-futuristički koktel iznimno cool i osebujan. Bez potrebe za jarkim bojama, ovaj par zasigurno privlači pažnju!

Odlučio sam spojiti ovaj par s 2 outfita i vjerujem da savršeno pristaje uz obje!

Prvi outfit prikazuje traperice širokog kroja, bijelu običnu majicu i adidas hoodie, a drugi outfit uključuje ovu trenirku.

 

Za kraj, Adi2000 je na vrhu moje liste i uskoro će biti na vrhu liste strastvenih tenisica!

Adi2000 “Core Black & Core White” sada je dostupan u Buzz trgovinama ili online, tako da možete lako pronaći ono što vam savršeno pristaje. Buzz, be epic, wear sneakers!

Vidimo se kasnije!

Georgescu

Slični članci