pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao porezni obveznik

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
16.08.2017.

Puma Ignite Limitless Knit: Provjerite vozilo na vrijeme

Kao sneakerheadu, jedan od mojih rituala jest testiranje tenisica te provjeravanje odgovaraju li mojoj svakodnevnoj rutini. To je poput automobila - vidite, vozite i volite ga ili ne. Kada sam isprobao novi model Puma Ignite Limitless u maslinasto zelenoj boji, sve se promijenilo. Sada mogu reći da je model u toj boji apsolutni ubojica trenda.


Puma je zasigurno naziv u povijesti tenisica koje treba upamtiti. Njihove tenisice su uvijek dale osjećaj slobode i neograničenih mogućnosti. I sada smo ovdje, jesen 2017. koja donosi pravu promjenu, Puma Ignite Limitless Knit s luksuznim detaljima, podebljanim logom i agresivnim dimenzijama.


Model je definitivno najnoviji trend u svijetu "atheleisurea". Model odlično kombinira tehničke karakteristike tenisice za trčanje s dizajnom modernog streetweara. Ignite pjena doprinosi vrhunskom osjećaju energije tijekom cijelog dana, a zahvaljujući reflektirajućim detaljima, bit ćete vidjivi i noću. 


Bilo da želite biti avanturist koji putuje u prošlost ili budućnost, ili samo želite da se svi okreću za vama, ove je jeseni Puma Ignite Limitless Knit 'must have' u vašem ormaru. Kod mene su sigurno. smiley

 

Konstantin

Slični članci