radnim danom 9:00 - 16:00

za narudžbe iznad 30,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

Blogger Pick
05.04.2023.

Nike Air Max Furyosa

Proljeće nije moglo bolje početi, ulazimo sa stilom zajedno sa Nike Air Max Furyosa modelom.

 

 

Dugogodišnji sam fan Nike tenisica i njegovih modela, čiji svaki model nosi priču za sebe. Tako je i ovaj model odnio pobjedu autentičnosti, stiliziranosti i lake nosivosti. Nova Nike silueta, koja nas vraća u vajb 90-ih sa svojom inovativnošću.

Želiš istaknuti superiorni stil? Ove tenisice se ističu novim, pažljivo složenim dizajnom gornjeg djela koji kombinira različite materijale i boje, što im daje moderan, jedinstven i elegantan izgled. Spremi se da napraviš divlje korake uz animal print i crvene note, koji ih ističu u potpunosti, dok crne i bijele kombinacije, pružaju mogućnost savršenog uklapanja uz svaki komad odjeće.

 

 

I sami znate da je Air Max poznat po maksimalnoj udobnosti, za kojom svi težimo, a sa ovim modelom se to i te kako lako postiže. Volim naglasiti da sam sa njima u pokretu „od jutra do sutra“. Preko dana uz neki casual look, a navečer i na provodu u haljini, postoji li išta bolje? Udobnost ne znači da morate napraviti kompromis sa stilom, a najbolji način da to prikažete je sa Furyosa modelom.

Sve u svemu, Nike Air Max Furyosa tenisice su najviši izbor za sve koji traže izvanredne performanse, izdržljivost, udobnost i stil.

 

Upravo su one moje lifestyle miljenice, a sigurna sam da polako postaju i tvoje.

 

Majda Stamenković – Buzz Crew

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
May.
2023.
Blogger Pick
https://www.buzzsneakers.hr/tenisice/260719-nike-tenisice-nike-dunk-low-remastered