pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
05.04.2023.

Nike Air Max Furyosa

Proljeće nije moglo bolje početi, ulazimo sa stilom zajedno sa Nike Air Max Furyosa modelom.

 

 

Dugogodišnji sam fan Nike tenisica i njegovih modela, čiji svaki model nosi priču za sebe. Tako je i ovaj model odnio pobjedu autentičnosti, stiliziranosti i lake nosivosti. Nova Nike silueta, koja nas vraća u vajb 90-ih sa svojom inovativnošću.

Želiš istaknuti superiorni stil? Ove tenisice se ističu novim, pažljivo složenim dizajnom gornjeg djela koji kombinira različite materijale i boje, što im daje moderan, jedinstven i elegantan izgled. Spremi se da napraviš divlje korake uz animal print i crvene note, koji ih ističu u potpunosti, dok crne i bijele kombinacije, pružaju mogućnost savršenog uklapanja uz svaki komad odjeće.

 

 

I sami znate da je Air Max poznat po maksimalnoj udobnosti, za kojom svi težimo, a sa ovim modelom se to i te kako lako postiže. Volim naglasiti da sam sa njima u pokretu „od jutra do sutra“. Preko dana uz neki casual look, a navečer i na provodu u haljini, postoji li išta bolje? Udobnost ne znači da morate napraviti kompromis sa stilom, a najbolji način da to prikažete je sa Furyosa modelom.

Sve u svemu, Nike Air Max Furyosa tenisice su najviši izbor za sve koji traže izvanredne performanse, izdržljivost, udobnost i stil.

 

Upravo su one moje lifestyle miljenice, a sigurna sam da polako postaju i tvoje.

 

Majda Stamenković – Buzz Crew

Slični članci